Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

redmad

Üye
her kullanıcı gördüğü eksilerini ve artılarını ayrı ayrı yazabilirmi

eksikleri
-
-
-
-
artıları
+
+
+
+ şeklinde

max20yy

Üye
ARKADAŞLAR BENDE DE T9 VAR Bİ ARKADAŞTAN ALDIM GAYET TEMİZ VE GÜZEL Bİ TELEFON.HİÇBİR SORUNU YOK GERÇEKTEN MÜKEMMEL Bİ ŞEY FAKAT SATMAK İSTİYORUM.İLGİLENENLER MESAJ ATSINLAR UYGUN FİYATA VERİRİM.TELEFON FAZLALIĞI VAR ELİMDE O SEBEPLE [email protected] dan bana mesaj atabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende var istersen satayım bende bi sürü telefon var uygun fiyata verebilirim.istediğin başka model veya markalarda bulabilirim.

wapturkey

Üye
Eksikleri
Tercihlerden Mesaj Zil Sesi Yapamıyorsun
Tuş takımındaki kırmızı ile boyanmış rakamlar siliniyor beyaz kalıyor fakat daha hoş duruyor xd
Artıları ise
wifisi baya iyi iş yapıyor
konuşurken yok ses az geliyor falan dienlere aldırma gayet güzel geliyor
tvsi net
konusma esnasında kız sesi çocuk sesi erkek sesi vb sesleri seçip konustuğunda karşı tarafa o şekilde gidiyor
yanş telefon güzel ben alalı 2 gün oldu kullanıyorum bakalım

skyqhost

Üye
Bana Çok aciL bir yardım edin Lütfen Trident W-T9 aLdım yeni. Micro SD Hafıza Kartını nereye takıcagımı bulamadım cok aciL yardım lütfen...

metiny4141

Üye
kardeşim ne düşünüyorsun bnde var ve süper tv net çift hat wifi daha nolsun nokıa ya 600 700 bayılcana 320 tl bu özelliklere az bile düşünme bu telefon harikaaaaaaaa....çift batarya kılıf içinde yani herşey usb kablosuda var

78erhan78

Üye
bilader kart yeri bataryanın altındadır bende wt10 çıkmıs ondan almayı dusunuyorum ama buda fena değil kararsız kaldım sırf ekranının etrafında siyah çerceve var diye wt10 dan vazgeçip bunu alabılırım ama su tus sılınme olayı canımı sıktı

makkaveli

makkaveli

Üye
Arkadaşlar bu mesaj sesi için herhangibir mp3 kullanabiliyormuyuz ? ayarlanabiliyormu yani mesaj zil sesi seçimi ?
ve hoparlorden cıkan ses netmi baya mesela nokia6300 ın ses kalitesi cok güzel geldi bana buda öylemi ?

desparato5000

Üye
telefon numaralrını sim karttan telefonun kendisine kopyaladıktan sonra resim koymayı denedinizmi?

Darkkek

Üye
Yorumlara bakılırsa gayet güzel telefon.

Artılara baktığımda
Java, Msn, Facebook , Opera , Maps sorunu yok.
Ses sistemi gayet iyi.
KAMERA açık ortamlarda muhteşem kapalı ortamlarda biraz yetersiz.
Wireless güzel sorun çıkmıyor deniyor.
Mp3 mp4 rahat çalıştırıyor.
Top konusunda rahat olun ayarlarıda var hassaslık.

Eksileri
Yok denecek kadar az yani kısaca
Eksisi varsa eğer biri eksisinden şikayet ediyorsa kullanıcının kendisinde problem var demektir.

Yoksa telefon alınmıcak gibi değil BlackBerry 'den ne eksiği var ? :):):)

Gonzz

Üye
Arkadaşlar ben wt9'a 2gb hafıza kartı aldım ancak 1,8 gb gösteriyor, bu sorun karttan mıdır telefondan mı ?

ucx

ucx

Üye

suleyman15

Üye
arkadaşlar bnde 3-4 gün önce t9 aldım kullanıyorm genel olrak memnunum ama wifi ile internete girmeyi başaramadm.şebeke içi ara diyip bağlantıyı sağladıktan sora napmam gerekio? tarayıcıya giriorum ama bağlantı başarısız dio sürekli

inaquasanitas

Üye
fabrika ayarlarına dönmek içib hangi kod kullanılıyor? teşekkürler......

w-t9 telefon.

desparato5000

Üye
wt9 on numara telefon çok memnunum

baron132

baron132

Üye
13 yaşındayım bendede wt9 vaR bu teLefon hakkında herşeyi biLiyorum wi-fi ye giRemeyen arkadaşLar orda wi-fi ayarları yapılmamış (telefondaki ayar) bunun için veri gönderemiyor ve bağlanamıyor!! mikrofondan cızırtı dioLar öle bişi yok!! gayet iyi ses gidiyor karşıyaa hoparlör allah için süper ses veriyor telefon çok iyi ancak aldığınız yerden ayarlarını yaptırmalısınız wi-fi ayarları ve benzeri ayarları yaptırın o zaman problem yaşamıycaksınız ben aldığım yerden ayarlarını yaptırdım sorun yaşamıyorum biLginize!!! :oke:

desparato5000

Üye
hafıza kartında virüs olabilir ondan düşük gösteriyrdur

trident wt9 ların içinde yüklü olan java programlarını kullanırken wıfı üzerindenmi yoksa hat üzerindenmi internete bağlanıyor bilen varmı ben çözemedim. her şekilde internete giriyor anlamadım bir türlü.

deniz can

Üye
bu teli kimse almasın dandik bi telefon bir değeri yok ben aldım aldığımada bib pişmanım atsam atamıyom satsam para vermiyorlar benden size tek tavsiye kimse bu teli almasın daha doğrusu çin malı almayın bozuluyo hemen artı para etmiyo alırken çok para veriyorsun ama satmak istediğin zaman 40 50 tl ediyo fazla değil en ii tel nokıa tavsiyem odur saygılar allaha emanet olun.:evet::evet:

metiny41

metiny41

Üye
trident wt9tek kelimeyle harika
blacberry de tv yok cifthat yok ayrica 1 milyar wt9 320tl java programlar indirebiliyorsun sis acmiyor s40 olarak geciyor TAVSIYE EDERIM arkadas aldi cok memnun sesi harika cikiyo kulaklik girisine walkman kulakligi bile takabilirsiniz Çin malı diye cabuk bozulur sanmayin 1sene oldu hala ilk gunku gibi...

0007 uykusuz

Üye
:bablik::bablik::bablik: slm bende w-t9 kullanıyorum. bilgisayarda msn ile görüşken webcam olarak kullanıyorum. ama beni msn'de yeşil gösteriyor ( msn dışında kameranın sorunu yok ) sebebini bilen war mı lütfen yardım edin :s:türkiye1:

burada tüm bilgiler ve telefonun resmi var :disko: isteyen baksın :ok2:

mcxero

mcxero

Üye
bende wt9 kullanıyorum 1 ay oldu alalı birara telefonun dokunmatiği çalışmıyordu ama bnm hatammış kullanım kulavuzunu okudum:oku: ve anladm şarjdayken bataryayı çıkarmıştım :D ama 5 gün kullanamadım sonra düzeldi
onun dışında müziklerde albüm fotosunu göstermiyor şarkı sözünü de bilen var mı? birde i phoneun programlarını nasıl yükleyebiliriz :rock:gitar fln bilen varsa cvp yazsın çok sevinirim:):evet:

Takipçi Satın Al

Üst Alt