Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

_hüseyin_03

Üye
telefonu çözdüm ama size cevap verecek kadar deil

askeraskerim

Üye
bence operanın sitesinden opera mini 5'i yükleyin.kendi içindeki operadan daha iyi

etkiweb

etkiweb

Üye
fabrika ayarlarına döndüm düzeldi

alidag1991

Üye
çok güzel ses kalitesi alacak arkadaşlar bana msnden ulaşsın.
[email protected] piyasanın altında bi fiyata satıyorum

afesengel

Üye
sadece jar uzantilari oda eski versiyonlari calisir

izmirelif

Üye
karşı tarafın sesi çok az geliyor. yardım lütfen.

DeliSeko35

Üye
selam lar olsun lurban olayım CAN I HELP ME !!!! :d: 1 haftadır telefon bana ben ona bakıyorum cevremde şimferli o kadar cok modem var ki sıfrelerınıde bılıyorum ama bı turlu baglanamıyorum

ayrıca fabrıka ayarlarına gerı donucem ama şifresini bilmiyorum ...

telefon cok guzel tavsıye ederım ama benım gıbı bu ek telefon olarak kullanın yoksa hemen bozulurr
ben sadece ınternet ıcın kullanıyorum yanı bır nevı yanımda tasıdıgım laptop gibi :) uzun zaman gıdecegıne ınanıyoum yardımlarınızı beklıyorum yaksamlar

kemallider

Üye
bu trident 2t9 harik a bakırkoy elektro world den 299 tl ye aldım gayet iyi bn çok kolay bozuluyo 6600 almıştım daha once çok tamire gitti bu telefon harika facebook gibi internet sitelere girilir tv usb den şarj yedek batarya veriyolar klavye ozelliği güzel radyo dinlerken kulaklık gerekmiyor anten le iyi bağlanır 2 kamera süper almanızı tavsiye ediyorum

etkiweb

etkiweb

Üye
selam lar olsun lurban olayım CAN I HELP ME !!!! :d: 1 haftadır telefon bana ben ona bakıyorum cevremde şimferli o kadar cok modem var ki sıfrelerınıde bılıyorum ama bı turlu baglanamıyorum

ayrıca fabrıka ayarlarına gerı donucem ama koduni bilmiyorum ...

telefon cok guzel tavsıye ederım ama benım gıbı bu ek telefon olarak kullanın yoksa hemen bozulurr
ben sadece ınternet ıcın kullanıyorum yanı bır nevı yanımda tasıdıgım laptop gibi :) uzun zaman gıdecegıne ınanıyoum yardımlarınızı beklıyorum yaksamlar

1122 olması lazım güvenlik kodu. bende sıkıntı yapmıyo hemen bağlanıyo giriyorum internete

DeliSeko35

Üye
1122 olması lazım güvenlik kodu. bende sıkıntı yapmıyo hemen bağlanıyo giriyorum internete

ahh be babacım bunlar ılk geldıgınde ınternet ayarı fılan gerekmıyormu dun aksam ınternet cafecı arkadasımın yanına gıttım sinyal güvü yüksek diyor şifreyi giriyorum ama nafıle :(ayar mayar olmaz demı yada arayabılecegım bır yer varmıdır trıdentı arasam bı faydası olurmu yardımcı olursanız sevınırım trident wt-9 kullanıcıları burda yorumlarınızı gorduk alan arkadasları guzel aydıntlattıgınız ıcın bende uye oldum olursanız burda sız olursunuz bna yardımcı ? :vur

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben mi yanlıs yapıyorum ınternete gırmeyı bıde size anlatayım sız onay verın bana
menüden KABLOSUZ LAN+WLANI ETKİNLEŞTİR+ŞEBEKE İÇİ ARAMA+BULUNUNAN ŞEBEKE+BAĞLAN+ ŞİFREYİ YAZIYORSUN+BAĞLAN yaptığım halde girmiyor karsıma GEÇERSİZ ÖNCEDEN PAYLAŞILMIZ ANAHTAR yazısı cıkyıor yardım edın yoksa sınırden ya telefonu kırıcam yada satıcam ?? :(:(:(:(:(

kaleli76

Üye
arkadaşlar yorumları okudum bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama aklıma takılan karşı tarafın sesi az geliyor demişsiniz bu sorun herkeste varmı arkadaşlar mp3 dinlerken sesi kulaklıktan nasıl çıkıyor tatminkarmı söyleyebilirmisiniz lütfen kullanan arkadaşlar ben wt1 modelini inceledim kamerası hariç diğer özellikler iyi ama wt9 daha çok hoşuma gitti sorularımı cevaplarsanız memnun olurum (gloin20 ve arfara teşekkürler önceki bilgilendirme için)bi ayrıntı daha var çok dağınık yazdım ama bu telefonun çin malı olduğunu kim söyledi ben mağazada inceledim sordum bana % 100 kuzey kıbrıs malı dediler:oke:

muhammet191

Üye
arkadaşlar msn ayarlarını bana yazarmısın ız

oguzhan1379

Üye
kardeşim yarın bende bundan alacam tavsiye edermisiniz bir de fiat sordum 400 dediler uygun mu ??

peugeot300

Üye
ewt ya videoları açmıyo

tunçsirek

Üye
arkadaşlar cihazın sesi çok iyi kamera dış mekanda çok güzel ama iç karanlık ortamlarda zayıf kalıyor ama msn internet çok güzel bedava internet var mailleri istediğin zaman kontrol et.tuş takımıda güzel yazı yazması akıllı klavye ile çok basit

abcxyz123

Üye
arkadaşlar öncelikle birisi sormuş 400 iyi fiyatmı die bn soliym çok faiş bi fiyat ben hizlial. com die bi siteden 270 liraya aldım.
internete baglanamayan arkadaşım şifrede eger yazı ve sayı karışık şekilde ise alt tuşunu basarak yazı karakterini deiştirme yukarı ok olan tuşa basarak normal rakamları kullan neden oldugu bilmiorum ama bole saçma bi olayı var telin yazı karakterini deişince yanlış şifre dior ancak ok tuşu ile normal rakamları kullanınca sorun cıkmıyor.
Gelelim benim sorunuma;
ben çok fazla mesajlaşan biriyim tuşlar çok rahat telefondan memnunum aslında ama dün akşam itibari ile mesaj yazmaya calışırken telefonu tam anlamıyla sapıttı. tuşlara basıyorum fakat algılamıyor bi süre sonra basıorum yazıyor sonra gene yazmıyor menuye giriliyor menude geziliyor ancak cıkmak isteyinde girdiğiniz yerden çıkmıyor gene belirli süre aralıgında çıkmaya imkan veriyor sonra tekrar arızaya baglayıp çıkmıyor. fabrika ayarlarına döndürdüm fakat çözüm olmadı. ben telefonu bilgisayara bağladıgımda virüs kaptıgından şüpheleniorum bir fikri olan varsa yada bilgisi paylaşabilirmi akşam üzeri servise götürmeyi düşünüyorum telefonu.

sabricim

Üye
wt-9dan maillere bakabiliyormuyuz

polpolkop

Üye
Triden wt9 dan e-maillerime bakamıyorum wifi ile bağlanacağım ama yardım lütfen opera miniyle internette geziyorum ama telefon e-mail ayarı sürekli Sunucu bağlantısı başarısız diyor. cvp yazana şimdiden tşekkürler

mrtmls09

Üye
arkadaşlar başıma bela olan bir sorun var ne olur ben çaresını biliyorum deyin..
karşı tarafın bana gönderdiği smsler karşı tarafa iletildi diye rapor gitmesine rağmen sms bana gelmiyor.ve bu çoğunlukla 160 karakter ustu smslerde oluyor.ama bazende 350 karakterlik sms gelebiliyor.bunu neden yapar ben bu telefonu sırf sms kolaylığı için aldım başıma gelmeyen kalmadı bu gelmeyen smsler yuzunden.
10 gün önce almıstım bu telefonu bu sorun yuzunden iade ettım yenısı geldi bundada aynı problem var.
yaşayan varmı bu sorunu yada bi ayarı falanmı var.lütfen yardım edin çözmem gerek biranönce
telefonumu veriyim bilen bi arkadaş mesaj atsın ben ararım onu.
şimdiden teşkkürler

0537 486 8800

realist54

Üye
slm herkese :
arkadaslar bende w t-9 aldım ama konusurken mikrofondan bi cızırtı geliyo servise verdim telefonu geri alırken baktım duzelmiş gorunuyodu cızırtı falan yoktu eve geldim aynı proplem gene olmuş ince bi cızırtı geliyo konusurken mikrofondan sinir oldum yaa acaba bunun bi ayarı falan mı var tel uzerinde bi bilgisi olan varsa paylaşırsa cok memnun olurum

Takipçi Satın Al

Üst Alt