1 haftadır telefon bana ben ona bakıyorum cevremde şimferli o kadar cok modem var ki sıfrelerınıde bılıyorum ama bı turlu baglanamıyorum
uzun zaman gıdecegıne ınanıyoum yardımlarınızı beklıyorum yaksamlarselam lar olsun lurban olayım CAN I HELP ME !!!!1 haftadır telefon bana ben ona bakıyorum cevremde şimferli o kadar cok modem var ki sıfrelerınıde bılıyorum ama bı turlu baglanamıyorum
ayrıca fabrıka ayarlarına gerı donucem ama koduni bilmiyorum ...
telefon cok guzel tavsıye ederım ama benım gıbı bu ek telefon olarak kullanın yoksa hemen bozulurr
ben sadece ınternet ıcın kullanıyorum yanı bır nevı yanımda tasıdıgım laptop gibiuzun zaman gıdecegıne ınanıyoum yardımlarınızı beklıyorum yaksamlar
1122 olması lazım güvenlik kodu. bende sıkıntı yapmıyo hemen bağlanıyo giriyorum internete
ayar mayar olmaz demı yada arayabılecegım bır yer varmıdır trıdentı arasam bı faydası olurmu yardımcı olursanız sevınırım trident wt-9 kullanıcıları burda yorumlarınızı gorduk alan arkadasları guzel aydıntlattıgınız ıcın bende uye oldum olursanız burda sız olursunuz bna yardımcı ?