istersen al ben memunum bir dünya özellik var yapısı kırılacak gibi durmuyor bence oldukça sağlam bir-iki kere düşürdüm birşey olmadı sorun olursa burdan cevap vereyim msnm bozukalalımmı ne yapalım ya karar veremedim?
--------------- Ekleme ---------------
aranızda şu an kullanan varmı adresım ali_emre_888@ hot.... ekleyin konuşalım...
Son bir cevap alıyım ben sağlam bir telefonmu sizce?
1-konusurken ses nası
2-joistik yane ortadaki top kullanıslımı
3-tuslar kucukmu
menu kısayollarını aranızda değiştiren oldumu değiştile biliyosa nasıl........

Arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu fakat ağ ayarlarını yapıp wlan ı kullanamadım. Ayarlarını nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musnuz?
Arkadaş senin google maps çalışıyor mu benimki birkez kullandıktan sonra açılmamaya başladı açınca java uygulama durdurldu diyor. silme seçeneği de yok güncellerken de hata veriyor beni bir aydınlatırmısın iyi akşamlar....
toptan ve perakende istenilen sayida urun tedarik edebilirim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benimki Wi-Fi bağlantısı oldu sürece bağlanıyor. Wi-Fi bağlantısı yoksa "java uygulama durduruldu" yazıyor. Ayrıca Google map uygulamasının adres bulma, GPS navigasyon özelliği gibi artıları da var. Yani Wi-Fi olmasa bile, wap üzerinden bağlantı yaparsanız araçta gps navigasyon cihazınız olmuş oluyor.
Ama benim telefon wifi bağlıyken de bağlı değilken de sürekli "java uygulama durduruldu" diyor ve hiç açmıyor?? ne iş anlamadım??
merhabalar W-T9 modelinden bende aldım menu kullanımı biraz zor olsada tatmin ediyor yanız bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim Arayan kişeye göre resim gösterme özelliği var deniyor kitapçığında ve tridentin sitesinde fakat malesef telefonda bu özellik yok ben bulamadım firmayada bilgi verdim ama cevap veren olmadı.
Bu özelliğin nasıl çalıştığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim telefon rehberi veya resim menusunden kesinlikle eklenmiyor Arayan kişiye göre resim gösterme özelliği sanırım yazılım eksikliği var telde
Benimki Wi-Fi bağlantısı oldu sürece bağlanıyor. Wi-Fi bağlantısı yoksa "java uygulama durduruldu" yazıyor. Ayrıca Google map uygulamasının adres bulma, GPS navigasyon özelliği gibi artıları da var. Yani Wi-Fi olmasa bile, wap üzerinden bağlantı yaparsanız araçta gps navigasyon cihazınız olmuş oluyor.
Ama benim telefon wifi bağlıyken de bağlı değilken de sürekli "java uygulama durduruldu" diyor ve hiç açmıyor?? ne iş anlamadım??
BenceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesinden "iletişim" sayfasından teknik destek alın.
wi-fisinde sorun yokmu o telefonun
Wi-Fi maşallah şahane.