Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

scarface_8906

Üye
wifi baqlanmıoo

cagtayfb

Üye
alalımmı ne yapalım ya karar veremedim?

--------------- Ekleme ---------------

aranızda şu an kullanan varmı adresım ali_emre_888@ hot.... ekleyin konuşalım...

Son bir cevap alıyım ben sağlam bir telefonmu sizce?

wolfsden_csf

Üye
alalımmı ne yapalım ya karar veremedim?

aranızda şu an kullanan varmı adresım ali_emre_888@ hot.... ekleyin konuşalım...

Son bir cevap alıyım ben sağlam bir telefonmu sizce?
istersen al ben memunum bir dünya özellik var yapısı kırılacak gibi durmuyor bence oldukça sağlam bir-iki kere düşürdüm birşey olmadı sorun olursa burdan cevap vereyim msnm bozuk

freelife

Üye
Arkadaşlar ben telefonu bugün inceledim iş yerinde.

Telefon genel hatları ile iyi;

Fakat. Kablosuz bağlantı ile telefonda hat olmadan msn ve facebook girişini ve diğer ebuddy gibi sayfaları açamadım sürekli hata verdi.

Ama wap bağlantısı normal telefonun kendisi üzerinden internete girişinde bir sorun yok. tüm sayfalara giriyor. ama beni tatmin etmedi.

İş yeri itibari ile cihazda sorun olabileceği ihtimalini düşünüp 2. bir cihazı getirdim açtım. oda aynı msn ve diğerleri opera tarayıcısına bağlanamıyor.

Yani belki hat takınca girecek ama o zamanda ne anladık wifi özelleğinden, kontör gittikten sonra niye alıyım ki onu?

DST Q100 alrım daha sağlam daha ucuz.

cagtayfb

Üye
diğer kullananlar msn girebiliyormu acaba?wi-fi özelliğini açıpda msn facebook faln giriyormu

kaya6031

kaya6031

Üye
2. telefon olarak almayı düşünüyorum güzel telefona benziyor..

gloin20

gloin20

Üye
Trident W-T9 kullanıyorum. Kesinlikle 10 numara bir telefon. Ortadaki navigasyon düğmesi gayet rahat, tuşlar da. Wi-Fi kullanabilmek için önce bağlanma denemesi yapıp makinenin bağlantı ayarlarını otomatik alması lazım. daha sonra denediğiniz wi-fi hattının varsa şifresini girince çok kısa sürede bağlanıyor. ancak wi-fi modem değişik güvenlik ayarlarına(MAC koruması, vs. gibi) sahipse girmek için bunları ayarlamalısınız. Msn i gayet rahat kullandım. Bunun için önce Msn uygulamasında "menu" içinde "connection settings" Wi-fi seçilmeli. Normalde otomatik olarak Wap seçili geliyor.

Fiyat konusunda en garantili ve uygun fiyat . Ben de oradan aldım. Peşin alımlarda indirimle 309 tl, peşin fiyatına 4 taksitle 319 tl, 8 taksitle ise 329 tl.

must987

Üye
1-konusurken ses nası
2-joistik yane ortadaki top kullanıslımı
3-tuslar kucukmu

lsg333

Üye
menu kısayollarını aranızda değiştiren oldumu değiştile biliyosa nasıl........

MadloveR2

Üye
Arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu fakat ağ ayarlarını yapıp wlan ı kullanamadım. Ayarlarını nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musnuz?

gloin20

gloin20

Üye
1-konusurken ses nası
2-joistik yane ortadaki top kullanıslımı
3-tuslar kucukmu

1-konuşurken ses gayet iyi. sağ tarafta sesi yükseltip açma tuşları var. müzik çalarken de gayet güzel hoparlörler. ayrıca "pitch shift" diye bir özellik var. sesinizi karşı tarafa değiştirerek gönderiyor.
2-navigasyon tuşu(joistik dediğiniz) gayet başarılı. tuş hassasiyeti ayarı var.kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
3-tuşlar küçük ve kibar. ancak bir o kadar da kullanışlı ve ergonomik. benim parmaklarım gayet kalın olmasına rağmen hiç hatasız basıyor tuşlar.

menu kısayollarını aranızda değiştiren oldumu değiştile biliyosa nasıl........

kısayolları henüz ben de değiştiremedim. biraz kurcalayacağım. değiştirebilirsem anlatırım. ama benden önce bulan olursa paylaşırsa sevinirim :)

Arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu fakat ağ ayarlarını yapıp wlan ı kullanamadım. Ayarlarını nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musnuz?

Bağlandığınız yerdeki modem ayarlarını bir kontrol edin derim. benimki ilk denememden beri gayet başarılı bağlanıyor.

"Kablosuz LAN" kısayoluna gidin. 4 no'lu "şebeke için ara" ile seçin. bağlanmak istediğiniz şebekeyi seçip bağlanın. şifre varsa şebekede, ekrana otomatik olarak şifre giriş ekranı gelecektir.

wolfsden_csf

Üye
Arkadaş senin google maps çalışıyor mu benimki birkez kullandıktan sonra açılmamaya başladı açınca java uygulama durdurldu diyor. silme seçeneği de yok güncellerken de hata veriyor beni bir aydınlatırmısın iyi akşamlar....

selmanfindik

Üye
toptan ve perakende istenilen sayida urun tedarik edebilirim...

gloin20

gloin20

Üye
Arkadaş senin google maps çalışıyor mu benimki birkez kullandıktan sonra açılmamaya başladı açınca java uygulama durdurldu diyor. silme seçeneği de yok güncellerken de hata veriyor beni bir aydınlatırmısın iyi akşamlar....

Benimki Wi-Fi bağlantısı oldu sürece bağlanıyor. Wi-Fi bağlantısı yoksa "java uygulama durduruldu" yazıyor. Ayrıca Google map uygulamasının adres bulma, GPS navigasyon özelliği gibi artıları da var. Yani Wi-Fi olmasa bile, wap üzerinden bağlantı yaparsanız araçta gps navigasyon cihazınız olmuş oluyor.

toptan ve perakende istenilen sayida urun tedarik edebilirim...

Arkadaşım, işine turşu sıkmak istemem ama, ben sıfır cihazı sitesinden 4 taksitle 319 tl ye aldım. Peşin 309 tl hatta.

bir arakadaş özelden Pitch Shift(ses değiştime) nasıl yapılıyor diye sormuş. Özelden cevap atamıyorum maalesef. O nedenle buradan yanıylıyayım:

Menu - Ayarlar - Genel Arama Ayarları - Pitch Shift

Burada çeşitli seçenekler var. Birini seçip, daha sonra arama yaptığınızda sesinizi sevgiliniz bile tanıyamıyor. Denedim ve garanti edebilirim :)

reedkit

Üye
merhabalar W-T9 modelinden bende aldım menu kullanımı biraz zor olsada tatmin ediyor yanız bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim Arayan kişeye göre resim gösterme özelliği var deniyor kitapçığında ve tridentin sitesinde fakat malesef telefonda bu özellik yok ben bulamadım firmayada bilgi verdim ama cevap veren olmadı.
Bu özelliğin nasıl çalıştığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim telefon rehberi veya resim menusunden kesinlikle eklenmiyor Arayan kişiye göre resim gösterme özelliği sanırım yazılım eksikliği var telde

wolfsden_csf

Üye
Benimki Wi-Fi bağlantısı oldu sürece bağlanıyor. Wi-Fi bağlantısı yoksa "java uygulama durduruldu" yazıyor. Ayrıca Google map uygulamasının adres bulma, GPS navigasyon özelliği gibi artıları da var. Yani Wi-Fi olmasa bile, wap üzerinden bağlantı yaparsanız araçta gps navigasyon cihazınız olmuş oluyor.

Ama benim telefon wifi bağlıyken de bağlı değilken de sürekli "java uygulama durduruldu" diyor ve hiç açmıyor?? ne iş anlamadım??

Godfather

Godfather

Üye
wi-fisinde sorun yokmu o telefonun

gloin20

gloin20

Üye
merhabalar W-T9 modelinden bende aldım menu kullanımı biraz zor olsada tatmin ediyor yanız bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim Arayan kişeye göre resim gösterme özelliği var deniyor kitapçığında ve tridentin sitesinde fakat malesef telefonda bu özellik yok ben bulamadım firmayada bilgi verdim ama cevap veren olmadı.
Bu özelliğin nasıl çalıştığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim telefon rehberi veya resim menusunden kesinlikle eklenmiyor Arayan kişiye göre resim gösterme özelliği sanırım yazılım eksikliği var telde

Benim o özellikle işim olmadığından hiç bakmadım. Şimdi göz atınca ben de bulamadım. Kullanma kılavuzuna bakmakta yarar var. Ya da adresinde "destek" sayfası var. Orada cihaza ait yazılımlar var. O da olmazsa "iletişim" sayfasından teknik destek alabiliriz.

Ama benim telefon wifi bağlıyken de bağlı değilken de sürekli "java uygulama durduruldu" diyor ve hiç açmıyor?? ne iş anlamadım??

Bence sitesinden "iletişim" sayfasından teknik destek alın.

wi-fisinde sorun yokmu o telefonun

Wi-Fi maşallah şahane.

alideviren

Üye
bende baktım ama resim eklenmiyo var diyo mesaj yolladım ama tık yok heralde dürtmek lazım biraz cevap vermeleri için

başkan*

Üye
slm arkadaşlar W-t9 cihazım var internet ayarlarını yaptığm zaman bağlanıyorum hiç bir sorun yok bu seferde arama yapamıyorum yani kimseye alo diyemiyorum sebebini bilemedim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt