trident W-T7 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

offjungle

Üye
    Konu Sahibi
trident W-T7 ses sorunu
Arkadaşlar telefonu yeni aldımİki sorunum var.İlk olarak WLAN ile internete girdiğimde yazı karakterlerinde bozukluk var bunu nasıl düzeltebilirim ve konuşma sesi yani arama yaptığımda karşıdaki kişinin sesi bana az geliyor.bunu yükseltmenin bir yolu var mı.Bunu yan tarataki ses ayarıyla yapıyorum ama en yüksekte bile ses seviyesi çok düşük kalıyor.Yardımcı olursanız sevinirim..

trades

Üye
bu telefondan bende aldım . ama bende su anda sizin dediğiniz tarzda ses problemi yok. inernette ise hakikaten ciddi bir problemi bulunmakta. ama içine bulunan opera miniden internet bağlanırsan problem oluşmamakta hatta daha iyi diyebilirim.

offjungle

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende opera yı kullanmaya başladım zaten dediğin gibi çok daha iyi...Peki word.excel dosyalarını açmak için bazı programlar var,bu programları bu telefona yükleyebiliyormuyuz,yada navigasyon programı falan bilgin var mı?

crazy_caner

crazy_caner

Üye
bu telefon dokunmatikmi hiç bi yerde yazmıo bide 3gli dimi bakıom bakıom saçma saçma özelliklerini yazmışlar 3glimi dokunmatikmi onu yazmamışlar :ehe:ehe:ehe

işte bu telefon bilemeyenler için

Kankavio

Üye
dokunmatık degl arkadasm 3gsıde yok cıft kamerası var ama 3g yok

furkantel

Üye
iyi telefon ben zaten bunun sıırf tuşları yönünden kolaylık olaacağını bildiğim için seviyomm

Üst Alt