Trident W-T3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3
Arkadaşlar trident w-t3 alanlar,kullananlar varsa telefondan biraz bahsedebilirler mi?Almayı düşünüyorum da pişman olur muyum?Telefonun artılarını ve eksilerini söyler misiniz?

Şimdiden Teşekkür Ederim.

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
arkadasım ben daha geçen hafta aldım o telefonu 300 tl ye 1 hafta oldu dokunmatikten servise gitti gün geçtikçe dokunmatiği zayıflıyor yinede sen bilirsin telefon güzel ama dokunmatıgının alalı dha 1 hafta olmadan gıtmesı benıde sasırttı yıne senın kararın sen bılırsın..

yarinkapinda

Üye
merhaba arkadaşım pixma compeq var onun dokunmatiği daha hassas ve özellik bakımından daha çok artısı var dan alabilirsin

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Başka yorum yok mu?Alıp ta pişman olmak istemiyorum.

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
Başka yorum yok mu?Alıp ta pişman olmak istemiyorum.
şahsen ben aldım ve pişmanım suan kı aklım olsa asla almzdım wireles fln var dıye aldım o da dokunmatıgı sorun cıkardı :bilmm

GMStyle

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için saol.Trident'ten vazgeçtim. Samsung S5233 almayı düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

He bide sizce Trident W-T2 Nasıldır?Onunda artı ve eksilerini yazar mısınız?

dr.cuk

Üye
ben alalı yaklaşık 1 ay oldu. öncelikle söylenecek tek şey bu fiyata ideal bir telefon.
Dokunmatik ekranı pek sorun çıkarmıyor. Ama dokunmatik deyince bu telefon hakkaten dokunmatik, yani diğer pahalı dokunmatik ekranlar parmağın sıcaklığını algılıyor hafif bir temasla bile işlemi yapabiliyor. ama bu telefonda işlem yapmak istediğin yerde ekrana dokunup orada bir basınç uygulaman gerekiyo. ama pek zor değil ben memnunum bu kadarından da.
Wifi'si çalışıyo sorun yok. Java tabanlı her programı (internet explorer, oyun, her türlü program...) yükleyebiliyorsunuz. telefondaki hazır gelen programları silemiyorsunuz ve yeni yüklediklerinizin ikonunu masaüstüne alamıyorsunuz, java dosyasına girip ordan açmanız lazım.
Kamerası idare eder.
Müzik çalarından çok çeşitli ekolayzer ayarları var, güzel olmuş.
İlk aldığım gün mesaj yazamıyordum ama elim alıştı artık çok rahat yazıyorum. Ekran yan dönmüyo ama.
TV ve radyo her çin telefonundaki gibi. İşimizi görüyo. Ama tv ile şarj çok kısalıyo.. hiç tam dolu şarjı bitirene kadar izlemedim ama tahminim iki saaatten fazla yeter. ama radyo için çok daha fazla. Hele mp3 için ekranını çok açıp kapamazsanız sadece müzik dinlerseniz bütün gün dinleseniz bile bitmez.
İnternette video izlenemiyo ne yazık ki. Bunun çözümü henüz bildğim yok.
Şimdilik bu kadar.. elektronik aletleri en ince ayrıntısına kadar kurcalamayı severim ama bu aletin oynayamayacağım bir sürü derinlerde ayar yerleri var. yani halen tam olarak çözemedim. bozulur diye de kurcalayamıyorum..
Sorularınız olursa cevaplamaya çalışrıım.
İyi şanslar :)

afent

Üye
ben W-T3 aldım beğendim memnunum yanlızca mms ve e posta ayarlarında problem yaşıyorum

furkantel

Üye
bendeede başta dokunmatiği tutmuyordu ama sonradan servise göndermeden babamla beraber yaptıkkk

hykara86

Üye
Görüntü , performans 10 üzerinden 8 i hak ediyor ..
( benim elimde olan için .. ) bu telefonlar şans işi bazısında iyi çıkıyor bazısında kötü

Ben aldım çok ıstıyordum bu modeli lakin şimdi 80 tl fazla verip Samsung Vifi alsaydım keşke diyorum..
Çünkü telefonu sürekli korumanız gerekiyor , ufacık bir darbe gelse kırılcakmış gb duruyor lakin kullanıcılar da aynı şeyi soyluyor cok hassas ve narin kendileri :))
bence almayın .. gidin kalıtelı ama ozellıkleri az yıllarca korkmadan kullanabılcegınız bır telefon alın..
ha bozuldu ha bozulcak stresınız olmaz ..

007mustafa

007mustafa

Üye
walla bnm arkadaşımda var ama onun ki wt-2 çok memnun telefondan telefonu insan gibi kullandıktan sonra sorun yok :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokiadan şaşma sana tavsiyem 3600slide

elif_38

Üye
arkadaşlar ben de trident wt3 var ve evimde de kablosuz lan var ama ne msn ne de face girebiliyorum ve bilgisayarı da çok anlayan biri degilim bu konuda bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen şimdididen tşkrler....

hykara86

Üye
walla bnm arkadaşımda var ama onun ki wt-2 çok memnun telefondan telefonu insan gibi kullandıktan sonra sorun yok :oke:

yok ben uzaylı gb kullandım .. o yuzden 4.gununde bozuldu !..

İnsanları kandırmayın !..

Yemin ediyorum burda yok benım telefonum super,ıyı cıktı bozulmuo dıyenler yalan soyluyor ..

ben 4 gun topu topu belkı 3,4 kez elıme almışımdır telefonu !.. kılıfıyla duruyordu ne olduda bozuldu ?.. ınsan gb kullanmakmış ..

bence önce insan gibi durust konusmak , fıkır ısteyen ınsanların da aklını karıstırmamak lazım..

scyther

Üye
arkadaşlar bnim büccem 300 tl trident w-t3 almak istiyorum ama dokunmatiği bozulur die korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum

300 tl civarında bna bir telefon önerebilirmisiniz

nokia 5800 güzel ama ona da param yetmiyor

samsung star ı bna önerebilecek biri warmı

f_torres44

f_torres44

Üye
Başka yorum yok mu

iyi

minti19

minti19

Üye
bence böyle dandik telefonlar alma en iyisi aynı parayı 5230 a ver nokia o daha iyidir!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt