ben alalı yaklaşık 1 ay oldu. öncelikle söylenecek tek şey bu fiyata ideal bir telefon.
Dokunmatik ekranı pek sorun çıkarmıyor. Ama dokunmatik deyince bu telefon hakkaten dokunmatik, yani diğer pahalı dokunmatik ekranlar parmağın sıcaklığını algılıyor hafif bir temasla bile işlemi yapabiliyor. ama bu telefonda işlem yapmak istediğin yerde ekrana dokunup orada bir basınç uygulaman gerekiyo. ama pek zor değil ben memnunum bu kadarından da.
Wifi'si çalışıyo sorun yok. Java tabanlı her programı (internet explorer, oyun, her türlü program...) yükleyebiliyorsunuz. telefondaki hazır gelen programları silemiyorsunuz ve yeni yüklediklerinizin ikonunu masaüstüne alamıyorsunuz, java dosyasına girip ordan açmanız lazım.
Kamerası idare eder.
Müzik çalarından çok çeşitli ekolayzer ayarları var, güzel olmuş.
İlk aldığım gün mesaj yazamıyordum ama elim alıştı artık çok rahat yazıyorum. Ekran yan dönmüyo ama.
TV ve radyo her çin telefonundaki gibi. İşimizi görüyo. Ama tv ile şarj çok kısalıyo.. hiç tam dolu şarjı bitirene kadar izlemedim ama tahminim iki saaatten fazla yeter. ama radyo için çok daha fazla. Hele mp3 için ekranını çok açıp kapamazsanız sadece müzik dinlerseniz bütün gün dinleseniz bile bitmez.
İnternette video izlenemiyo ne yazık ki. Bunun çözümü henüz bildğim yok.
Şimdilik bu kadar.. elektronik aletleri en ince ayrıntısına kadar kurcalamayı severim ama bu aletin oynayamayacağım bir sürü derinlerde ayar yerleri var. yani halen tam olarak çözemedim. bozulur diye de kurcalayamıyorum..
Sorularınız olursa cevaplamaya çalışrıım.
İyi şanslar