Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident W-T3 yeni aldım alttan anteni elimde kaldı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yolcu20
Üye
Konu Sahibi
Trident W-T3 yeni aldım alttan anteni elimde kaldı
beyler ben w-t3 aldım kutuda tornavida ve 2 vida var anteni cektım alttan ve elımde kaldı bu vidaları ona mı takıcagız yardımcı olrmusnuz ????
gaffurchar
Üye
takılı olması gerekiyor kapağa antenin
_memati_89
Üye
yok dostum o vidalar telefonun altına takılıyor kapak füşmesin diye.normalde anten çıkmıyor.büyük ihtimal kırılmıştır
|-ERKAN-|
Üye
anten kırılmış dostum servise ver yapsınlar.
altundalserdal
Üye
pes hocam sen aldığınıda mı kırıktı yoksa sen mi yanlışlıkla kırdın?
yolcu20
Üye
Konu Sahibi
şakamısnız olm sız ***** antenı cekıtıgm gıbı elıme geldı kapagını kaldırdım anten kapağın arkasında kucuk bır vıda yerı var... muhemelen oraya takılacak... allahım ya kırdı demıs adama bak :S servise ver demıs allahm allahım ******
|-ERKAN-|
Üye
ne halin varsa gör o zaman niye milleti meşgul ediyorsun...
_memati_8989
Üye
dostum senin anten harbiden kırılmış gibi.bende yeni aldım 2 tane vida çoktı içinden.bataryasıyla sim kartları taktıktan sonra kapağı alttan vidaladım.yinede sen bir dene.
yolcu20
Üye
Konu Sahibi
memati reis vidalamak gerekıyormus ben kırmamısım adam kırdın dedıde allahm ya bunun gıbılerı foruma kayıt etmemek lazm
senin gibileri kayıt etsinler o zaman ama forumun adı maxicep olmazdı anladın sen onu...
yolcu20
Üye
Konu Sahibi
Hehe Evet Devam et sen takıl kafana göre
furkantel
Üye
dostun sen en iyisi tridenti ara bana geldiğinde şöyleeydi böyleydi de derdini anlat onlara gönder kargoylaaa haaa bu arada kargo parasını düşünme triden aras kargoyla anlaşmalı bedava götürüyorlar kapına kadarda getiriyorlar
yolcu20
Üye
Konu Sahibi
ohooo reis ben telefonu geri göturdm suan W-T6 var super de bi işte oyun arıyorm sensörlü...