Cindyrella00
Üye
arkadaşlar bir kaç şey soracağım öncelikle bu tür çin malı telefonların batarya patlama riski yüksekmiş 4 saatten fazla şarjda kalınca patlama riski varmış. yada normal telefonda bir işlem yaparken.. bu doğru mu yardım ederseniz sevinirim önümüzdeki pazar almayı planlıyorum ya trident wt 3 yada samsung star wi-fi şimdi bana diyeceksiniz hiç samsung star wi-fi ile karşılaştırılır mı ama bana göre samsungun wt 3 e göre bi kaç eksiği var bunlar : msn olmaması duvar kağıdının zor bulunması zippo veya oyun gibi uygulamalar yüklenememesi. ve bilmediğim bir çok eksik vardır umarım. bana göre wt 3 daha iyi gibime geliyor ama aklıma takılan bir soru işareti var işte oda batarya patlama tehlikesi var mı ve sağlan mıdır? önümüzdeki pazara kadar cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Arkadasim aksam uyurken sarja koyuyorum sabah cıkartıyorum... Yani 4 saati bile geciyor. Ama elektrikte bir sorun varsa zaten patlatır. Ama bazıları sarj aletini fise takılı bırakıyor oyle bos bos. Sen bunu yapmazsan sorun cıkmaz. Hattaa icin rahat olsun diye (belki komiktir ama hic degil...Bazıları gulmustu.) telefonda isin olmadıgı bazı zamanlar Telefonu tamamen kapat kuru ve hafif serin ortamda dinlendir. Telefon gercekten rahatlıyor. Geri actıgında gozune daha iyi gozukebilecektir (: Ayrıca diger dokumatik ekranlara gore bence gayet saglam. Dun sabah elimden kaydı ama cok fena dustu. Kesin paramparca olmustur dedim ve baktim cizik bile yoktu. Ama yinede hassas telefon... Alacaksan iyi kullanmalısın. Simdiden hayırlı olsun...
patlama sorunu her türlü fişe bağlı elektronikte herzmana vardır şarjdayken ve telfondan uzaksanız telefonu kapatmanızı öneririm
Zaten oyle yapıyorum... Yinede dikkat ediyorum...
bilgilendirdiğiniz için çok tşk ederim önbümüzdeki pazar günü almayı planlıyorum samsung star wifi ve trident wt 3 e bakıcam incelicem =) hangisini beğenirsem onu alıcam artık trident için kafamda bir soru işareti kalmadı =) gerçekten çok tşk ederim. =)Arkadasim aksam uyurken sarja koyuyorum sabah cıkartıyorum... Yani 4 saati bile geciyor. Ama elektrikte bir sorun varsa zaten patlatır. Ama bazıları sarj aletini fise takılı bırakıyor oyle bos bos. Sen bunu yapmazsan sorun cıkmaz. Hattaa icin rahat olsun diye (belki komiktir ama hic degil...Bazıları gulmustu.) telefonda isin olmadıgı bazı zamanlar Telefonu tamamen kapat kuru ve hafif serin ortamda dinlendir. Telefon gercekten rahatlıyor. Geri actıgında gozune daha iyi gozukebilecektir (: Ayrıca diger dokumatik ekranlara gore bence gayet saglam. Dun sabah elimden kaydı ama cok fena dustu. Kesin paramparca olmustur dedim ve baktim cizik bile yoktu. Ama yinede hassas telefon... Alacaksan iyi kullanmalısın. Simdiden hayırlı olsun...
bilgilendirdiğiniz için çok tşk ederim önbümüzdeki pazar günü almayı planlıyorum samsung star wifi ve trident wt 3 e bakıcam incelicem =) hangisini beğenirsem onu alıcam artık trident için kafamda bir soru işareti kalmadı =) gerçekten çok tşk ederim. =)
merhabaNe demek. Rica ederim...
vee en sonunda trident veya baska bir marka almadım markası iphone ama çakmamerhababen kararımı verdim trident almicam bugün telefonlara baktım bi tane vardı rissea diye bir markaydı galiba açtım telefonu baktım dokunmatikliği muhteşem wi-fi tv. vs var . ve kamerasını açtığımda çok oldum 3.2 yazıyodu ve gerçektende öyleydi çok netti bu akşam tekrardan gidp onu alcam 250 tl. ama trident i asla kötülemiyorum.. kendine göre oda güzel bir marka.
merhababen kararımı verdim trident almicam bugün telefonlara baktım bi tane vardı rissea diye bir markaydı galiba açtım telefonu baktım dokunmatikliği muhteşem wi-fi tv. vs var . ve kamerasını açtığımda çok oldum 3.2 yazıyodu ve gerçektende öyleydi çok netti bu akşam tekrardan gidp onu alcam 250 tl. ama trident i asla kötülemiyorum.. kendine göre oda güzel bir marka.
--------------- Ekleme ---------------
vee en sonunda trident veya baska bir marka almadım markası iphone ama çakmave telefoncu dedi ki bunun %85 i iphone bende aldım inceledim gerçeğinde inceledim ikisinin dokunmatikliği arasında fark göremedim wi-fi desen muhtasem aynı pc deki gibi açıyo maxicep i google ve ben telefonuma çakma telefon gözü ile bakmıyorum birebir iphone müthis.. (made in japan)
sağolun ve suan hiç ama hiç pisman değilimdeHayirli olsun... Oda iyi (:
sağolun ve suan hiç ama hiç pisman değilimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?