arfar
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir kaç şeyi düzelmem gerekli menü ikonlarının yerleri değişiyor fakat yüklediğiniz oyun ve programlar menüye çıkmıyor telefonu kullandıkça yeni şeyler öğreniyorum ve öğrendikçe sizinle paylaşacağım menü ikonlarıda her hangi bir ikona basıp beklediğinizde ikonlar titriyor ozamn sürükleyip yerlerlerini değiştire biliyorsunuz ayrıca wlan kablosuz internet wifi yapmak için erişim noktası ayarlarınızdan evdeki modemizin şifresini birkez girmeniz yeterli yani sürekli şifre girmiyorsunuz web browser olarakta bolt'u denemenizi öneririm keşke bu telefonda opera yerine bolt yapsalarmış sayfalar mütiş hızlı ve tam boyutlu ayrıca flv ve mp4 destekli olduğundan video izleme bu fiyata göre gayet iyi savasmeral arkadaşıma katılmıyorum takılma hiç yaşamadım ayrıca arkadaşım elindeki telefon bilgisayar veya parası uçuk fiyatlardan olan tel değil son olarak not işine gelince notum biraz daha yükselterek 100 üzerinden 45'e çıkarıyorum.arkadaş bazı tv pazarlama kanallarında cihazda tvden kayıt olduğu söyleniyor fakat böyle bir özelliği yok ram ve işlemcisi düşük olduğundan java olmasıda bir şey ifadee etmiyor opera gibi taracı programlarını açsa bile çok yavaş işlem hele wifi hızı 54 olsa bile ram ve işlemci düşük olduğundan sayfa açması bir hayli yavaş menü ikonları değişmiyor yerleride değişmiyor oyun yüklemek işkence oyunu oynamak ayrı bir işkence oynanabilenler ise çoğu çince özet olarak bir puan vermek gerekirse 100 üzerinden anca 30 iyi yanları yokmu var bluetooth hızı gayet iyi zippo uygulaması şaşırtıcı güzel türkçeliştirme diğer çin modellerine göreki bende daha önce annycol t808 vardı ona göre gayet iyi sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım ayrıca düşük gelir gurubuna yönelik olarak bu fiyatta gayet iyi ama bildiğiniz gibi her yeni çıkan telefon gibi bu telefonunda fiyat açısından ilk çıkışında yüksek olması daha sonra aşağılara 200tl civarına inmesi kaçınılmazdır.
firmayı kötülemek degil maksadım Lakin ben elektronikciyim firmanın ne uydu alıcısı nede dvd vcd cihazları ariza üstüne arıza veriyor telefon max. 6 ay çalışır oda bayan kullanırsa
merhaba bend geçen hafta aldım bu telefonu kamerası kötü servisine gönderdim gerçek 2 mp yapın diye ancak eskisini geri göndermişler ayrıca ben m4 ve flv dosyalarını açamıyorum servis bu programları açmaz diye not göndermiş ne yapmam lazım birde oyun yüklşeyemiyorum bana oyunm konusunda yardımcı olurmusunuz ayrıca bu tlfonda world exel dosyalarına bakılabilirmi program yukleniyorsa nasıl yukleyeceğim yardımcı olurmusunuz
Bende bugün aldım fakat kalemi yok ve mesaj yazması çok çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?