trident telefonlar ile netten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

theyureklicocuk

Üye
    Konu Sahibi
trident telefonlar ile netten video izleme

buyrun arkadaslar netten video izleyebilrsiniz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, heno, kemal1425 ve 6 diğerleri

Lacrymosa

Üye
Verdiğiniz Java Uygulamaları gerçekten işe yarıyorsa bu bir marka için değil tüm Java destekli telefonlar için olur sanırım.

theyureklicocuk

Üye
    Konu Sahibi
bende attım tele ama wireless baglantısı dusuk oldugu için video aramadan baska birsey yapamadı ama program calısıyor yani

asker_31

Üye
yükleyen arkadaşlar yorum yazarsa daha ii olur çünkü bu telefonu almak istiyorum ama video izleme olmadıgı için kararsızım

kaptannova

Üye
ben indirdim çalıştı wifi bağlantısını daha yapamadığım için video izleyemedim fakat program sorunsuz yüklendi..

asker_31

Üye
wifi baglatantısı yapan kimse yokmuu....

guweyn

Üye
wifi le baglndım ilk linkdeki program giriyo direk fakat 2. linkdeki telekomun sitesine yönleniyo mahkeme kararınca kapalı dio.

asker_31

Üye
ktunnel den girip ordan yasaksız izyeneilrisiniz isterseniz ordan bir bakın...

mahzen5454

Üye
program çalışıyo ama bişi bulmuyo searching de kalıyo hiç bişi çıktığı yok

cayiii_06

Üye
iyi aksamlar telefonum trident W-T3 bu programı indirdim ama ben nasıl kurulacagını bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim:)

hasanaltuntas

Üye
arkadaşlar, ben programları kurdum, wifi ayarlarını da yaptım. fakat video izlenemiyor.

merterkan59

Üye
bende indirdim kurdum wifi iLe aratmaya caLisiyorum teLi aksam biraktim searching sekLinde sabah baktigimda haLa ariyordu...

furkantel

Üye
şimdi indircem işallah işime yarar

furkantel

Üye
ben web siteden indiremedimki telefona atıyım bilgisayara nasıl indiriliyor yardım edin..

HCK42

HCK42

Üye
EYW HACI :oke:

handsomeguy

Üye
şu dosyaları bir kez daha upload edilse
linkler ölmüş

Atomant16

Üye
Arkadaşlar bende yeni bir trident kullanıcısıyım.Bu türr programların nasıl yüklendiği ila alakalı bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
Bilmiyorsan Bir bilene Sor Demişler değil mi:)

halit-1908

Üye
link ölü

Üst Alt