Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
trident telefonlar ile netten video izleme
Sponsorlu Bağlantılar
theyureklicocuk
Üye
Konu Sahibi
trident telefonlar ile netten video izleme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun arkadaslar netten video izleyebilrsiniz
Lacrymosa
Üye
Verdiğiniz Java Uygulamaları gerçekten işe yarıyorsa bu bir marka için değil tüm Java destekli telefonlar için olur sanırım.
theyureklicocuk
Üye
Konu Sahibi
bende attım tele ama wireless baglantısı dusuk oldugu için video aramadan baska birsey yapamadı ama program calısıyor yani
asker_31
Üye
yükleyen arkadaşlar yorum yazarsa daha ii olur çünkü bu telefonu almak istiyorum ama video izleme olmadıgı için kararsızım
kaptannova
Üye
ben indirdim çalıştı wifi bağlantısını daha yapamadığım için video izleyemedim fakat program sorunsuz yüklendi..
asker_31
Üye
wifi baglatantısı yapan kimse yokmuu....
guweyn
Üye
wifi le baglndım ilk linkdeki program giriyo direk fakat 2. linkdeki telekomun sitesine yönleniyo mahkeme kararınca kapalı dio.
asker_31
Üye
ktunnel den girip ordan yasaksız izyeneilrisiniz isterseniz ordan bir bakın...
mahzen5454
Üye
program çalışıyo ama bişi bulmuyo searching de kalıyo hiç bişi çıktığı yok
cayiii_06
Üye
iyi aksamlar telefonum trident W-T3 bu programı indirdim ama ben nasıl kurulacagını bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
hasanaltuntas
Üye
arkadaşlar, ben programları kurdum, wifi ayarlarını da yaptım. fakat video izlenemiyor.
merterkan59
Üye
bende indirdim kurdum wifi iLe aratmaya caLisiyorum teLi aksam biraktim searching sekLinde sabah baktigimda haLa ariyordu...
furkantel
Üye
şimdi indircem işallah işime yarar
furkantel
Üye
ben web siteden indiremedimki telefona atıyım bilgisayara nasıl indiriliyor yardım edin..
Arkadaşlar bende yeni bir trident kullanıcısıyım.Bu türr programların nasıl yüklendiği ila alakalı bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.
Bilmiyorsan Bir bilene Sor Demişler değil mi