Trident MB330T

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB330T
yeni bir telefon aldım arkadaşlar benim hoşuma gitti sizin yorumlarınızı bekliyorum:oke:

Özellikleri

Marka : Trident

Model : MB - 330T

Hat Desteği : Çift Hat Dual Sim teknolojisi ile iki hattınızda aynı anda açık.

Bağlantı : GSM / 900 / 1800

Konuşma süresi : Maksimum 4 - 5 saat

Bekleme süresi : Maksimum 280 - 325 saat

Telefon tipi : Bar Tipi

Boyut(En-Boy-Yüks.) mm : 111.7mm x 50.5mm x 17.7mm

Ağırlık (Gram) : 105 gr.

Pil (mAh) : Li-Ion (850 mAh)

Ekran Tipi : 240 x 320 Piksel Tft Ekran 16 milyon renk

Telefon Hafızası : Yok

Arttırılabilir Hafıza : Micro Sd

Kamera : Var 3.2 Megapixel

Wap : Versiyon 2.0

GPRS : class 12

Mms : Var

İnfrared : Yok

Bluetooth : Var

3G : Var

Wi-Fi : Yok

Titreşim : Var

EDGE : Yok

Hands free(Eller Serbest) : Var

Ses kayıt : Var

Ses ile arama : Var

Multimedya özellikleri : Mp3 Player var

Oyun : Var

FM Radyo : Var

TV : Var

Anten : Var

Kalem: Var

Kutu İçeriği : 2 Adet Batarya, Data Kablosu, Kalem, Mikrofonlu stereo kulaklık, Masa üstü şarj cihazı

Garanti : 2 Yıl

Diğer Özellikler : Ajanda, Hesap makinesi, polifonik zil, telefon rehberi hafızası, melodi programlama,

dünya saati, dual hoparlör, e-mail desteği, pc senkronizasyon, Mp3 ve mp4 oynatıcı

numara klavyesi dokunmatik ekran, video kayıt bulunmaktadır.

bu telefon 350 liraya bunuda söyliyeyim almak isteyen arkadaşlar olursa

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
ya niye kimse cevap yazmadı

alimax12

alimax12

Üye
güzel telefon ama onun yerine benim telefonumdan yani nokia e50 alabilirdin kamerası falan küçük ama her istediğini yükleyebiliyorsun symbianlı telefon bide 240 ytl ama seninkide çok güzel e50 den özellikleri yüksek ama e50 de symbian olduğu için güzel oluyor ama gülele kullan

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
evet eskiden 6600 vardı symbianı bilirim çok iyi işletim sistemi ama napalım bu kısmet oldu bunu aldık

alimax12

alimax12

Üye
olsun ya telefon telefondur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Şık bir tasarım:oke:

hataylı

Üye
kısmet olursa bende alıcam ama kamerası 3,2 değilde 2 megapiksel gibi çeker diye korkuyorum
yani kamerasına güvenemiyorum acaba kamerası iyi resim video çekiyormu

karabe1a

Üye
bende alicam ins güzeldir isletim sistemi ne bunun oyun falan yüklemek için java deilde ne gerekiyor?yardimlarinizi bekliyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
GüzeL telefon , iyi günlerde kullanmanız dileklerimle

hataylı

Üye
ben web sitesinden satın alıcam bi sorun olurmu

murat_kit

Üye
mb 330t almayı düşünüyorum ama sadece 3 gp çalıştırdığını duydum doğrumudur?

halit064

Üye
Konuyu açan arkadaşa bir sorum olacak.Acaba bunu nereden,hangi internet sitesinden aldınız.Ben googleye yazıp aratıp,bu telefonu bulunca Trident MB 330T yazıyor ama sizin koyduğunuz resimdekinden farklı çıkıyor.Ayrıca sitelerde 3G özelliği yok yazıyor.Bende bu modelden almak istiyorum.Ama hangi siteden olduğunu bilmiyorum.Googleden bakmadığım site kalmadı hepsinde de aynı resim,ve 3G yok yazıor.Ve baktığım sitelerde 280-300 ytl arası fiyatlar veriyor.Siz 350 YTL ye aldım diyorsunuz.Biraz daha ucuza bulamaz mıyım.Yardımcı olur musunuz acaba bana.Telefon nasıl güzel mi.ses kalitesi,en önemlisi kamerası nasıl?Şimdiden teşekkür ederim..

halit064

Üye
bu telefonda 3G yok büyük ihtimalle..Çift kamerası olduğuna inanma.

yamyamikkoo

yamyamikkoo

Üye
bende bu telefondan aldım 370 liraya kutu içinde senin yazdıkların dışında araba şarj aleti 2 gb hafıza kartı verdiler ...
bende bu telefonun daha bi özelliği bulabilmiş değilim... mp3 ü mesaj sesi nasıl yapılacak daha yenı aldıgım için bulamadım ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Mesaj sesi öntanımlı olanların dışında seçilemiyor. Kendi seslerini kullanmanız gerekiyor.

serena85

Üye
ARKADAŞLAR BUGÜN İTİBARİYLE TRİDENT T330 ALDIM 370 TLYE MAĞAZADAN TAKSİTLE KREDİ KARTSIZ.AMA BANA 3 G ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.ŞİMDİ BU TELEFONDA 3 G VARMI YOKMU.ÇÜNKÜ BANA KESİNLİKLE 3 G ÖZELLİĞİ OLAN TELEFON LAZIM.YOKSA DOLANDIRILDIMMI.:agla

Odysseus

Odysseus

Üye
Çift kameralı bir cihaz ancak çift kameralı olması 3G li olduğunu ifade etmez. Maalesef yanlış bilgi vermişler.

ers345

Üye
Çift kameralı bir cihaz ancak çift kameralı olması 3G li olduğunu ifade etmez. Maalesef yanlış bilgi vermişler.
yeni bir telefon aldım arkadaşlar benim hoşuma gitti sizin yorumlarınızı bekliyorum:oke:

Özellikleri

Marka : Trident

Model : MB - 330T

3G : Var

Var Diyor Ve Ben Bunu Sadece Burda Var Olarak Görmedim Her Yerde Öyle Diyor Bakalım Alıcaz Yarın Görücezzz.

Odysseus

Odysseus

Üye
Çin üretimi hiçbir telefonda ( General Mobile hariç ) 3G yoktur. Araştırmadan almayın.

asunboy06

Üye
valla ben 10 sene once 33310 aldım hala onu kullanıom ozurluyum calısmıom tel bı degıstıremedım alan arkadasa hayırlı olsun guzel telefon almısın darıısı bana

Üst Alt