Trident MB330T

Sponsorlu Bağlantılar

EmqarE

Üye
kısmet olursa bende alıcam ama kamerası 3,2 değilde 2 megapiksel gibi çeker diye korkuyorum
yani kamerasına güvenemiyorum acaba kamerası iyi resim video çekiyormu

Bende çekinerek aldım fakat kameradan yana hiç bir sıkıntın olmasın.Gerçek 3.2 MP :oke:

slayer61

Üye
Arkadaşlar bnm trident mb-330t nin ekranı çizildi acaba yaptırma imkanı var mı bunu ekran değişir mi?

xxx_nurix

xxx_nurix

Üye
:megafon: arkadaslar ben bu telefonu tamire gönderdim orada format atmışlar suan hafıza kartını görmüyor napmam gerek:vur:bilmem:

opertör

opertör

Üye
güzel ama tefonun kendi hafızasına ulaşamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını görmesi için pc de biçimlendirmek gerekiyor

sakaryalı54_

Üye
hacı bende de trident mb330t var nasıl msn yükleyecem pc suite i kurdum .driver nasıl tanıtacam.nasıl kullanılıyor pc suite program nasıl atacam nete nasıl girecem zaten sağ altta telefon işareti stünde x işareti var dowloa from.... yazan yere basınca birşey olmuyor yardım edin [email protected] mail atın

byscarfest

Üye
arkadaslar bende aynsı var 3 ay falan oldu hepsiburadadan almıstım.güzel ve karizma bir telefon..apple almayı düşünüyorum o yüzden satıcam telefonu.daha garantisi var ve hiçbir sorunu yok.ilk günkü gibi.almak isteyen arkadaslar eklesin [email protected]

kacak_88

Üye
arkdşlar kolay gelsin hepinize öncelikle bende de bu modelden var ve 2-3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. yalnız merak ettiğim oyun yükleyemiyor muyuz? yada program. yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt