Trident Kulaklık Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
Trident Kulaklık Sorunu Çözümü
Trident ve Çin Telefonlarındaki Kulaklık Takınca Sesin Kısılması Sorununa Çözüm:

*#3646633# tuşlayarak teknik mod menüsüne geçin.

3. seçeneği seçin (ses)

4. seçeneği seçin (kulaklık modu)

4. seçeneği seçin (ses)

8. seçeneği seçin (16 level setting)

1. seçeneği seçin (max. analog gain) değerini arttırın

200 yaparsanız kulaklık sesi mantıklı bir seviyeye gelecektir

Alıntı

Deneme fırsatım olmadı çünkü benimkinde sorun yok deneyen arkadaşlar cvp yazsın lütfen

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bu n99i için gecerlimi

diaBLOv

Üye
ben trident mb 800t kullanıyorum tarıf ettıgınız ses ayarlarını yaptım ama bu sefer telefonumu8n ekran ısıgı ve sesı kısıldı ne yapmam gerekıyor bana acıl cevap verırsenız sevınırım msn [email protected] bu adrsete cevabınızı beklıyorum

bywarm

Üye
Trident mb 1300 kullanıyorum verilen kodları girmeme rağmen hiçbirşey olmadı yardım ederseniz sevinirim

argon75

Üye
merhaba arkadaşlar ben verğimiz kodu tele yazdım ama yani *#3646633# bunu yazdım ama birşey onmadı. telefon trident mb330 yardım ederseniz sevinirim.

argon75

Üye
kimse yokmu cevaplayacak???

MadloveR2

Üye
ARKADAŞLAR *#3646633# KODUNU girince bişey olmuyosa tridentler için *#864364# yi deneyin mutlaka sonuç alacaksınız.

takumasato

Üye
teşekkürler işe yarıyor

argon75

Üye
arkadaşlar ben verdiğiniz iki koduda yazıyorum bi sonuç alamıyorum. acaba ben mi yanlış yazıyorum. normal telefon numarası yazılması gibi azıyorum hiç bir şey olmuyor. başka bir yerde mı yazmam gerekiyor. telefonum: trident mb 330T

MadloveR2

Üye
arkadaşlar ben verdiğiniz iki koduda yazıyorum bi sonuç alamıyorum. Acaba ben mi yanlış yazıyorum. Normal telefon numarası yazılması gibi azıyorum hiç bir şey olmuyor. Başka bir yerde mı yazmam gerekiyor. Telefonum: Trident mb 330t
arkadaşım işlemcileri farklı olabilir o yüzden kabul etmiyo olabilir kodu. Tridentin sitesinden mail at mb330 t için engineer mode(teknik mod) kodunu istiyorum de 1 hafta içinde gönderirler.

sero70

Üye
vallaha bende yazdım kodları birsey olmadı
her ikisinide denedim w-t11 kullanıyorum

kalazakki

kalazakki

Üye
Olmaya bilir arkadaşlar her telefon bir değildir. :D

hakankulu

Üye
arkadaslar benımkı trident mb e55 bu sıfre olmadı benım telefona

bytaskent

Üye
arkadaşlar kulaklığımla müzikçalardan müzik dinlerken ses ekolu, yankılı geliyor.ses ayarlarını kontrol ettim problem yok.yardım istiyorum lütfen!!!

metinbiri

metinbiri

Üye
dediğin kodlar hiç bi işe yaramıyo benim tel trıdent -330 kulaklıkdan ses gelmiyor 2 tane değişmeme rağmen aynı ben ekranda sunu fark eddim kulaklık işareti var neden sizce aciL cvp ?:hmmm

handsomeguy

Üye
arkadaşlar o kodların hiçbiri tridentin birçok modeline uymaz. ben w980 kullanıyorum olmuyor.
tridente posta atıp engineer mode istiyorum demeyin. vermezler çünkü.

Üst Alt