Trident İNŞALLAH Türk Malı Deyildir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muspeh06

Üye
    Konu Sahibi
Trident İNŞALLAH Türk Malı Deyildir
İnşallah türk malı deyildir. :(
ben 3 ay önce Trident wt-5 Android telefon aldım... 1 hafta içinde dikkatli kullandıgım halde arka kapagın dış yüzeyi soyulmaya başladı ve cok kötü bir görüntü ortaya cıktı. bende arka kapagın dış yüzeyini tamamiyle soydum. :)
cihazın yanında 2 adet pil verdiler, 2. ayın sonunda pillerden bir tanesi bozuldu ve attım.
3. ayın sonunda ise diğer pilde bozuldu:( su an servise gidip pil almaya vaktim olmadıgı için cihaz evde yatıyor.
ha bu arada ilk aldıgımda kutu içinden cıkan kulaklık o kadar kalitesiz bir kulaklıktı ki kullanmak mümkün deyil.
aldıgım gün teknik servisi aradım bu telefon adobe flash ı destekliyor mu diye. bana adobe flash ı desteklediğini ,ama su an adobe flash yüklenemediğini ve bunun için güncelleme cıkacagını söylediler. ama 4 ay oldu her hafta e-mail atıyorumum güncelleme nezaman cıkacak diye, hep aynı cevap "teknik servis çalışmalara devam ediyor."
karar sizin böyle bir telefon üzerinde çin malı yazdığı halde türk malı diye sahiplenmeye gerek var mı

• Beğen
Tepkiler: sinan özgür
meme4

meme4

Üye
bu firmadan bir daha ürün alırsam en adi şerefsizim!!! paramı aldılar çatır çatır yediler verdikleri ürün arızalanıyor 3 ayda 5 kere servise gidiyor son gittiginde hala gelmedi 35 iş günü oldu nerdeyse en üst kişiyi arıyorum iş günü doldu diyorum iş günü şu kadar gün bunlar foso fiso biz ürününüzü tamir ediyoruz daha ne istiyorsunuz diyor bende iş günü dolmuş telefonun parasını istiyorum diyince ben vermem alabiliyorsan al diye bir sonuçla karşı karşıya kalıyorum ve üstüne mahkemeyle tehdit ediliyorum şimdi yeni telefon alcam ya htc ya samsung veya nokıa olcak başka marka almam !!! sanada geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt