Trident Cep Telefonlarının MMS-GPRS Ayarları.MAXICEP farklıyla ilk defa.

nldu

Üye

teşekkürler paylaşım için ama bikaç sorum olacaktı..
kardeşim çin malı blackberry bold 9000 almış..wap ayarlarını yapmaya uğraşıyorum...wlan da bi sorun yok,kablosuz interneti kullanabiliyorum(bazı sayfaları açmıyor hafıza dolu diyerek :S ) ama turkcel hesabımdan bağlanamadım..bu anlattığınız gibi yaptım ama veri hesabında TURKCELL-GPRS yok. :S china mobile,FET,CHT,twn,tat gibi şeyler var...ve ayarı yaparken yazacak yer de yok turkcell-gprs diye :S

turkcell menuden de denedim defalarca..gönderdim telefonun modelini..ilettiğiniz tel modeli bulunamamıştır ded..n70,e72 falan yazdım onları da tanımadı...wap yazıp göndermeyi de denedim o da olmadı..

yardımcı olursanız çok makbule geçer..

nldu

Üye
yardım lütfen arkadaşlar yok mu bir bilen

cezacık

Üye
kardeşim ben yeni bir tane telefon aldım nokia e71 çift hatlı WİFİ li bu ayarları uyguluya bilirmiyim

kill4u18

Üye
slm.. ben ayarlarımı yaptım hala google olsun opera olsun girmiyor hani normal tl mi alarak girsin farketmez ama internete bağlanamıyor diyor neyi yanlış yapıyo olabilirim?

arkadaşlar e-posta ayarlarını bilen varmı W-T11 İÇİN

byilmazZ

Üye
Babamın telefonuna bir ayar çekiyim bari
Sağol

canbara

Üye
arkadaşlar çok elinize saglık şahsen süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bioburak

Üye
paylaşım için teşekkürler

ya ben butun ayarları yaptım ama bırturlu face booka gıremıyorum nasıl ıs anlamıyorum ben bu telefonu yapanın ta ya :S:S

trıdent 1100 format kodunu8 bilen varmı şimdiden teşekkürler.

cyan852

Üye
Bu Paylaşımı yapan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bende kara kara nabıcamı düşünüodum

arkadaşlar ben hala yapamadım telefonu alalı 1 ay oldu hiç bir şeye bağlanamadım.Ne yapılması gerektiğini birer birer anlatabilir misiniz?

işe yaradı ama sorun bitmedi facebook giriş olmuyoooo

eyw bnde günlerdir yapmaya çalısıodum eline sağlık

daha sonra veri hesabı oluşturulur derken neyi kast ettiniz ?

Bu ayarlarıda yaptım ama bağlanamıyorum.

sinan435

Üye
slm.. vertice V97 marka telefonum var ve dediğiniz gibi *100# yapıp gerekli işlemleri yapınca telefon modeliniz bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım ??