Selam. Konunun yeri burası değil ama ben yinede cevap vereyim.
GPRS üzerinden bağlanmışsın ve bu ücretlendirme kullandığın operatör tarafından belirlenmektedir. Sana tavsiyem cep telefonunu bir modem gibi kullanarak internete bağlanma. Çok zarar edersin.
Slm lar.Trident KN-A75D cep tlf num var.internette gördüğüm gprs ve mms ayarlarını uyguladım ama maalesef olmadı.Lütfen bana gprs ve mms ayarlarını iletirmisiniz ? .Ayrıca Tlf da konuşurken karşıya sesim az gidiyor.Buna bir çözüm bulunabilinir mi ? Şimdiden tşk ler. niyazimutluluk@hotmail.com
ya arkadaşlar bende trident KN-A75D modeli var.bu verilen ayarlar benim telefonun menüsüne uymuyor lütfen yardımcı olur musunuz? mms ve wap ayarları için. tşklerr
ya arkadaşlar bende trident KN-A75D modeli var.bu verilen ayarlar benim telefonun menüsüne uymuyor lütfen yardımcı olur musunuz? mms ve wap ayarları için. tşklerr
arkadaşlar paylaşmışsınız teşekkürler. ama benim telin gprs bilgi hesabı menüsünde Turkcell GPRS seçeneği yok bu yüzden bağlantı kuramıyorum. sanırım arkadaşlarında problemi aynı. telefonun modeli : mb-888T .
Arkadaşlar sizlere adım adım anlatılmış bir ayar menüsü sundum. Buna rağmen yapamıyorsanız ne diyeyim size. Oradaki bilgileri birebir telefonunuza elle giriş yaparsanız %1000 internete bağlanırsınız. Bu benim tarafımdan geliştirilmiş ve bütün ÇİN telefonlarında çalışmaktadır. Ben şahsen bu ayarlardan binlerce $ para kazandım.
Arkadaşlar sizlere adım adım anlatılmış bir ayar menüsü sundum. Buna rağmen yapamıyorsanız ne diyeyim size. Oradaki bilgileri birebir telefonunuza elle giriş yaparsanız %1000 internete bağlanırsınız. Bu benim tarafımdan geliştirilmiş ve bütün ÇİN telefonlarında çalışmaktadır. Ben şahsen bu ayarlardan binlerce $ para kazandım.