Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident A2000 hk.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tunay34bg
Üye
Konu Sahibi
Trident A2000 hk.
Bu telefonda naptım ne ettim avi video izleyemedim. az kaldı yere vurmama kullanan varmı arkadaşlar nasıl film izlerim ben bu telefonda?
crazy_oruc
Üye
kardeşim sen en iyisi o telefonu at çöpe çünkü ileride çıkaracağı sorunlardan daha beter olursun demedi deme. Bende var o telefon malum çin mali üstüne trident olunca bu şekilde oluyor. Daha telefon normal kullanimimda bile kasıyor menü geçişlerinde falan. o telefonda .avi formatlı video seyredemezsin program ile belki fakat yüzde yüz sorun çıkarır. Çok çektim ben ondan
tunay34bg
Üye
Konu Sahibi
Yorumları okudum telefon hakkında da beleş geldi bana o yüzden imkanım varsa sömüreyim diyorum
medya oynatıcılar var avi açan onlardan yüklersen olabilir.
Tommy Vercetti
Üye
3gp ye dönüştür
tunay34bg
Üye
Konu Sahibi
3gp ye dönüştürünce ses çok kötü çıkıyor. video player olarak nerdeyse denemediğim kalmadı ama videoyu aç diyorum program kapanıp tel ana ekrana dönüyo. belki dedim kullanan varsa aranızda yardımcı olur nasıl bir formata dönüştüreyim diye ama sanırım bi ben olcam bu telefonu kullanan koca forumda