Trident A1000 3G Android 5MP Kamera 3.8 inç ekran

Sponsorlu Bağlantılar

interwap

Üye
agps yardımlı gps d,t bütünleşik gps ile aynı değildir yardımlı gps şebekeye bağlanır bu da ücret ödenmesine sebep olur ancak tümleşik gps hiç bir ücret ödemeksizin direk olarak uydulara bağlanılarak kullanılır

----------Eklendi 07.06.2011 @ 01:04:00 ---------- Yazıldı 06.06.2011 @ 23:24:48 ----------

650 mi şaka mı yapıyorsun en fazla 430 lira olur bence ben bir daha da symbian telefpn almam nokia kopyası ürün göremedim ama iphone dersen haklısın ama artık böyle piyasada tutunamayacaklarını anladılar ki kendi tasarımlarını kullanıyorlar ve tabiki android ne de olsa ücretsiz bir işletim sistemi

Yanıltıcı bilgiler veriyorsun.
GPS: Uydulardan gelen sinyal doğrultusunda konum belirlemeyi sağlar.
aGPS: GPS ile aynı özelliktedir. Artı olarak internet bağlantısı sayesinde bağlanılacak uyduların bilgisini alır ve böylece tüm uyduların (30'dan falza) sinyallerini aramadan sadece kullanabileceği uyduların (~10) sinyallerini arar. Böylece dakikalarca sürecek ilk bağlantı süresi saniyelere kadar düşmektedir. Bunun içinde bir kaç KB veri yeterli.
Benim internet bağlantım yok veya interneti kullanmasını istemiyorum diyorsan menüden aGPS kullan seçimini pasif yaparsın ve GPS olarak kullanırsın bu kadar.
Senin bahsettiğin muhtemelen Google Maps. Google Maps haritaları internetten yüklediği için epey bir veri alışverişi oluyor. Bunun içinde internet paketi şart.

Eğer Androidli bir telefonunuz varsa internet paketi almanız faydanıza. Yoksa telefonu tam fonksiyonlu kullanamıyorsunuz. Wifiyi her yere taşıyamazsınız.

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
anca bu telefonda sadece yardımlı gps mevcut tümleşik uydu gps alıcısı yok üreticinin sitesinde görünmüyor

khytr89

khytr89

Üye
agps normal bildiğiniz gps den daha üst seviye bir model. hem uydudan hem de gprs üzerinden konumlama yapıyor. yani daha iyi birşey. normal gps sadece uyduya bağlanıyor şebeke desteği yok böyle olunca da daha doğru sonuçlar veremiyor.

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
iyi dediğiniz gibiyse tek eksiği flaş o zaman

...:::HEK:::...

Üye
Ya ben bu telefonu bekliyorum ne zaman çıkacak acaba?
nereden alabilirim bunu?
trident in sayfasından sordum ve bana ne zaman çıkacağı ve fiyatı belle değil dediler :(
o kadar merak ediyorum ki. çıktığ anda hepsiburadan hemen sipariş vericem.
bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle...

assuliar

Üye
hocam bende w-t5 var android sistemi çift hatla yaşamak gerçekten çok güzel flash 10.1 desteği yazıyordu başlarda ama flaş desteği yok bugün trdentn kend stesine girdim özelliklerin içndeki flash desteği yazısını kaldırmışlar tel süper ama malzeme çok kötü yinede bu fyatlara hem çift hat hem android birde şu kullandıkları malzemyi braz olsun toparlarsalar süper olacak

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
bak bu işlemciye flaş 10 kuramazsın ama skyfire ile flaşları açarsın orda sıkıntı olmaz ama kamera arkasında flaş yok ;)

Üye
tamam iyi hoşda ne zaman çıkacak bu tel? internetten nereden alırım bunu?

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
en geç bir aya çıkar trident satan telefonculardan ya da hepsiburada dan alabilirsin

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
1350 mah batarya varmış keşke nokia bl-5j model batarya olsa bir şey olsa buluruz kolayca

Üye
ya batarya önemli değil bir tane daha alırız ama yeterki çıksın :)
kullandığım dandik çift hatlı piranha bozuldu zaten telefonsuz kaldım :(
çıksa artık...

sTarpiJ

Üye
Bnde almayı dusunuyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
Gps buyuk eksık.. onun dısında cok guzel telefon yapmıslar..

Üye
GPS var kardeş hemde AGPS yani hemde yardımlısı var.
istersen yardımı kapatıp yüklü haritadan internete girmeden kullanıyorsun.
birde yardımı açarsan internete girip daha hızlı uydu bulmana yarıyor.

benim merak ettiğim mesela hangi hafıza kartı uyumlu ve birde multi touch özelliği var mı?

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
GPS var kardeş hemde AGPS yani hemde yardımlısı var.
istersen yardımı kapatıp yüklü haritadan internete girmeden kullanıyorsun.
birde yardımı açarsan internete girip daha hızlı uydu bulmana yarıyor.

benim merak ettiğim mesela hangi hafıza kartı uyumlu ve birde multi touch özelliği var mı?
micro sd kullanıyor

hatipoglu_ali

Üye
satış başlamış tridentin kendi satış sitesine koymuşlar 500tl.

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
kendi sitesinde zaten daha pahalı oluyor a2000 de orada 490 dışarıda daha ucuz

hatipoglu_ali

Üye

Jetlak

Üye
    Konu Sahibi
460 lira civarları olur

Üye
Arayıp konuştuğumda daha çıkmadığını söyledi. Fakat nasıl satışa koymuşlar anlamadım!
1 hafta 10 gün içinde çıkacak dedi.
Bekliyoruz bakalım. Hayırlısı...

Üst Alt