TRIAL OF HEROES - FINAL (Dungeon Hunter II)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
TRIAL OF HEROES - FINAL (Dungeon Hunter II)
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim TRIAL OF HEROES - FINAL görevini yapan var mı? Acil yardım lütfen nasıl bitireceğim bu görevi?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben to the end of worldde takıldım darkwoodda forbidden seal e git diyor ama nerede bu forbidden darkwoodu talan ettim yine yok

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Ben o görevi bitireli çok oldu da nerede olduğunu tam hatırlamıyorum. Darkwoodsu tavaf ediceksin. Bir iki gizli kapı var ama tam nerede hatırlamıyorum. O görev Darkwoodsta değil. Darkwoodsun içinde bi bölgeye ışınlanman gerekiyor.

Bana şu görev hakkında yardım edebilecek bi arkadaş yok mu ya :S

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bloodsands mı ?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Bloodsands olabilir. Keşke önceden söyleseydin :D o kadar görev yaptım hiç birini nerede yaptığımı hatırlamıyorum. Bide şu son görevi yapabilsem :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Buldum çoktaan ama bi alatair mıdır nedir kesemedim perilrden güç alıyo

aleranol

aleranol

Üye
perilerin mekanına git şu tapınak olana sonra bloodsands e bak ha bide ilk başladığımız mahsenlere bak eğer buralarda değilse görev şu bizim kaleli köy varya normal oradan haritaya bak iç içe dairesel bi yer görecen sanırım orada.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alatoru kestim oyun bitti tekrar başladm 42 yim ve elimdeki balta parlıyor :)

aleranol

aleranol

Üye
ooow emre bi anda kasmışın :D ha bu arada benim balta yanlış hatırlamıyosam 120-180 lik di senu 180 ama başını bilmiyom :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim baltaların ilk vruşu kötü hep nedense 33 - 161 :S

aleranol

aleranol

Üye
hadi be çift balta mı kullanıyosun?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet sen ve yanlış stat dizmişim sildim savaşçıyı ninja açıcam ama statı nasıl ?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
savaşçı str yüklencen. Birazda dex. Sağlam olsun. Ama siz geçmişsiniz beni :D Ben 34 levelim TRIAL OF HEROES görevinde kaldım geçemedim. üstelik elimdeki çift dagger parlamıyo :D eziğim :( :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben sildim 45 i yanlış stat :(

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Tüh .s keşke oyuna başlamadan statları öğrenseydin arkadaşım. Şimdi neysin?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Rogue oldum ama bogwompa geliyorum npcye orada oyundan atıyor .

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oyunun savesini pcye kopyala. Oyunun yeni sürümünü kur telefona. Anca öyle düzelir.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
En yenisi 1.00(7) değil mi o yüklü ?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Evet şu an için öyle görünüyo. Kurulumda bi sorun olmuş olabilir. Sen saveyi al sonra silip tekrar yükle. Bu arada saveyi almasını biliyo musun?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bilmiyorum ama 2 level zor değil . Sorun çözülmedi sildim yükledim . 2 gün öncede olmuştu kendi kendine düzelmişti anlamadım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt