Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition

ya millet ben yükledim şimdi silmek istiyorum ama silemiyorum bi yardım edermisiniz...

Teşekkürler..

Register yapamayanlar telefonlarının tarihini 14.02.2007 yapıp tekrar denesinler..

beyler bu adresten aktivasyon kodunu alabilirsiniz ****** yerine telinizin imel numarasını girin iki yerede aynı artık 1 sene bedava kullanırsınız...

ihsanabi

Üye
Arkadaşlar yeni üye oldum site çok iyi tüm arkadaşlar sağolsun.yeni samsung i550 telefon aldım.bu siteden 3 ana müzük çalar programmı indirdim.fakat sertifika problemini nasıl çözeceğim.

sefraz

Üye
iyide verdiğiniz adres boş çıkıyor eror veriyor saçma sapan uğraştırıcı programlar koymayalım arkadaşlar 1 saattir uğraşıyoruz burda. saygılar

turbocat

Üye
hiç yüklemeyin.programın firmware kapatsanız bile mms (multimedya mesaj ) yollamayı engelliyor.programı kaldırdım.yine yollamadı.açıp kapadım cebi bu sefer düzeldi.demekki programı kaldırsanız bile açıp kapamadıkça hafızada programın bir parçası kalıyor.kapatıp açınca tamamen kalkmış oluyor program.yok mms önemli değil derseniz o zaman yükleyin.

ilk önce program için sağol ismim bülent programı yükledim yanlız şifre *** soruyor birtane var ama kabul etmiyor senden ricam bilgin varsa yada araştıracak zamanın varsa ilgilenebilirmisin saygılarımla

bulentba

Üye
hepinizde safsınız çalışmayan programa ne tşk ediyonuz işe yaramıyor milleti kandırıyorlar üstüne bide tşk ediyonuz **** böle pro nun

ewt arkadaslar arkadasın dedigi gibi oluyor.Cok tesekkur ederim yardım icin

recco5

Üye
çok teşekkürler emeğine sağlık harika bi programm..

kardes bu actıvıson code uynadu ne yapacaz bı e mail at

emegıne saglık kardes eyvallah

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kimse laf söylemesin pro.ya yani çalışıyor sadece anlatılanları düzgün yapın ve tek tek tüm yorumları okuyun , bakın arkadaşlarımız linkler vermiş tıklayın ve ilacı alın kendi imei nizi girerek...
pro.gelince daha önceden kurmuştum 1yıllık da ilacını almıştım, fakat aşırı derecede çok feci bi şekilde kastı, pro.yu kaldırmak ise başlı başına bi sorun oldu tlf.dan silmesi de çok zor, belki de sadece bana olmuştur bilmiyorum.. ama şu an kaspersky nin 8.0betasını beklicek halim de yok mecbur yine kullanıcam yine kasmaz inşallah,, iii forumlar...

ANIL2

Üye

arkadaşlar hiç yukleyipte telefonunuzu yormaym verilen aktivasyon kodu 2007 yılında bitiyor vee o tarihten sonra kullanılmıyor eğer tarih ayarınızı sürekli 2007 de bırakmak istiyorsanz yükleyin ama guncel tarihte çalışmaz telefondan kaldırılması da ayrıca sorun çok uzun sürede kaldırabiliyor çok zorlanıyor