Traş Olma

zaza

Üye
sakalınmı var derdin var

arkadaş 13yalşında makineyle kesmiş igrenç olmuş

Konu Sahibi
bende kesicektim ama abim daha küçüksün dedi fazlada çıkmadı.. biraz daha beklicem ben

Yaşım 15 bugün traş günüm
Traş makinası kullanıyorum seninde kullanmanı tavsiye ederim

Konu Sahibi
benimde 15 ama abim daha erken dedi.. yanlış çıkar dedi sakalların olmadım bende

MetQ7

Üye
En iyisi köse olmak traş derdi yok ne güzel

Konu Sahibi
bugün ilk traşımı oldum arkadaşlar bıyıklarımı makinayla kestim favorilerimin altı uzamıştı onlarıda berberde saçımı kestirirken kestirdim yanaklarda biraz tüy kaldı

askere gidene kadar sakın jilet vurma.

ben 1 defa vurdum pişmanım.daha sert çıkıo.ama makinayla alıyorum artık.

--------------- Ekleme ---------------

bugün ilk traşımı oldum arkadaşlar bıyıklarımı makinayla kestim favorilerimin altı uzamıştı onlarıda berberde saçımı kestirirken kestirdim yanaklarda biraz tüy kaldı

göz altı kısmındaki tüyleri 29-30 yaşına gelene kdr aldırma.jilet makine zaten hic vurma o tüyleri yakıyorlar.ama 30 yasına gelene kdr bırak cıksın.(elmacık kemigi üstü)

Ben 15 yaşında olmaya başladım Erken mi geliştim ne

Konu Sahibi
bende 15 yaşındayım.. bugün bıyıkları
makinayla aldım.. saçlarımı kestirirken favorilerimin altınıda aradan çıkarttık
abim niye kestin falan dedi

ben daha almadım.bıyıklar iyice belli olmaya başladı ama açık tenliyim diye bi süre idare eder...

Konu Sahibi
benim bıyıklar uzamıştı uzaktan bakınca belli oluyordu favorilerinde altı uzamıştı bıyıkları abimin makinasıyla kendim kestim.. favorilerin altınıda saçımı kestirirken berberci aldı

elmacık kemiğinin üzerinde biraz tüyler var onlarıda almadım.. çenemdede birazz tüy var onlarıda almadım

Bak bence alma Okula giremiyorsun , eee sonra ne oluyor okuldan kaytarmş oluyorsun