Transparants Widgets Pack Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

gt22

gt22

Üye
Ben resource klasörüne yükleyemedim arkadaşlar yardımm ?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ben resource klasörüne yükleyemedim arkadaşlar yardımm ?

yükleme yapmıyosun kardeş önce ana sis uzantılı herhangi bir widget kuruyorsun sonra buradaki mif i alıp c/resource/apps klasörüne kopyalayacaksın değiştirilsinmi diyecek ewet de tamam
sonra teli restart yap bu kadar.

kaavkw

Üye
Selam ben başka bir yerden takvim widget'ının küçük boyutlusunu buldum, ama .mif dosyası nasıl yükleyebilirim illa flash mi lazım?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Selam ben başka bir yerden takvim widget'ının küçük boyutlusunu buldum, ama .mif dosyası nasıl yükleyebilirim illa flash mi lazım?

flash deil sadece hack lazım kardeş çünkü o mif i gizli klasöre kopyalaman gerekecek C/resource/apps buraya kopyala tamamdır.

kaavkw

Üye
Yaptım ama olmadı xplorer ile kopyaladım oraya, yeniden başlattım bir değişiklik yok. :/

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım ama olmadı xplorer ile kopyaladım oraya, yeniden başlattım bir değişiklik yok. :/
deiştirilsinmi diye sordumu? walla kardeş ben sorunsuz kullanıyorum bu yolla demek ki sen bi yerde hata yapıyosun yada telden kaynaklanıyor belle orjinalmi? sonradan yüklenen cfw lerde de sorun çıkartıyo sanırım

kaavkw

Üye
Yok sormadı :D belle orjinal hack'li. Bir daha deneyeyim bari. :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Yok sormadı :D belle orjinal hack'li. Bir daha deneyeyim bari. :)

kardeş değiştirilsinmi diye sormadıysa sen sis olarak widget kurmamışsın demektir e kurulmamış bi şeyin mif ini atmak sadece bi işe yaramaz :) şöyle izah edeyim mesela bluetooth widgeti istiyorsun önce herhangi bi tane sis uzantılı bluetooh widgeti kur tele hangisi olursa farketmez daha sonra elindeki mif uzantılı dosyayı C/resource/apps buraya kopyala sen sis uzantılı kurduğun için o mif ten orada mevcut bu yüzden sana deiştirilsinmi diye soracak evet deyip teli restart yap bu sefer olacak widgetin yeni görünümüne kavuşacak garanti veriyorum :) tekrar dene bakalım sonra haber ver bilelim :oke:

• Beğen
Tepkiler: kaavkw
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
najanaja bu wlan sis işini ne yapacağız kardeş..ne özelliği var ki sisleri yok acaba merak ettim..inan widgwt bölümüne sis i gelmmişş mi diye bakıyorum her gün ama yok...sis i olmuyor muymuş yoksa bu işlerle uğraşanlşar wlan widget i kaale mi almıyorlar...nedir bu olay..:bilmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
najanaja bu wlan sis işini ne yapacağız kardeş..ne özelliği var ki sisleri yok acaba merak ettim..inan widgwt bölümüne sis i gelmmişş mi diye bakıyorum her gün ama yok...sis i olmuyor muymuş yoksa bu işlerle uğraşanlşar wlan widget i kaale mi almıyorlar...nedir bu olay..:bilmm
onların sis i çıkmıyor kardeş yazılımın içine gömülü bu yüzden hiç bi şekilde değiştiremezsin sadece modifiyeli yazılımlar oluyo ya işte onların içine gömüp yazılımı öyle atıyolar böylece sistemin orjinal wifi widgeti böyle olmuş oluyor yani mif i alıp yazılımın içine gerekli yere gömecen sonra yazılımı çekecen başka yolu yok. aslında herşeyi yapıyolar bunu niye yapamıyolar anlamadım isteseler bence yapılmıcak bişey deil sonuçta rompatcher da c2z diye yama var z deki dosyaları c deymiş gibi gösteriyo bi sis ini yapsalar olur biter ben biraz ıkınsam yaparım bu işi diyecem ama o kadar anlamıyorum bu işlerden :)

kaavkw

Üye

kardeş değiştirilsinmi diye sormadıysa sen sis olarak widget kurmamışsın demektir e kurulmamış bi şeyin mif ini atmak sadece bi işe yaramaz :) şöyle izah edeyim mesela bluetooth widgeti istiyorsun önce herhangi bi tane sis uzantılı bluetooh widgeti kur tele hangisi olursa farketmez daha sonra elindeki mif uzantılı dosyayı C/resource/apps buraya kopyala sen sis uzantılı kurduğun için o mif ten orada mevcut bu yüzden sana deiştirilsinmi diye soracak evet deyip teli restart yap bu sefer olacak widgetin yeni görünümüne kavuşacak garanti veriyorum :) tekrar dene bakalım sonra haber ver bilelim :oke:

Valla denedim, değiştirilsin mi diye de sordu ama yine olmadı. Yeniden başlatma falan hepsini de yaptım. Sanırım .sis uzantılı kurduğum widget ile şeffaf .mif uyumlu değildi. Pek anlamadım ama başka bir .sis uzantılı ile tekrar deneyeceğim bir ara, olmazsa da olmaz ne yapayım... Teşekkür ederim yardımların için. :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Valla denedim, değiştirilsin mi diye de sordu ama yine olmadı. Yeniden başlatma falan hepsini de yaptım. Sanırım .sis uzantılı kurduğum widget ile şeffaf .mif uyumlu değildi. Pek anlamadım ama başka bir .sis uzantılı ile tekrar deneyeceğim bir ara, olmazsa da olmaz ne yapayım... Teşekkür ederim yardımların için. :)

uyumlu deil diye bişey yok kardeş ben bi tane sis widget kurdum hangisi olduğu önemli deil sonra buradaki mifi attım teli restart yapmadan denemiştim önce baktım hala eski widget wardı heralde işe yaramıyo dedim sonra aklıma geldi bi restart yapıp deniyeyim dedim yaptım ve oldu şu an siyah şeffaf widgetleri kullanıyorum sende niye olmuyo walla anlamadım aklıma başka çözümde gelmiyor maalesef sen yine farklı sislerle dene bakalım rica ederim.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

mcalisir

Üye
yaptım ama olmadı Bende

yeauw

yeauw

Üye
Mükemmel teşkkürler :)

---------- Eklendi @ 20:41:07 ---------- Yazıldı @ 20:25:11 ----------

ya kardeş cezim ben xplorede c/resources apps ye dosya kopyalayamıyorum xplore ile nasıl yapmam lzm nerde hata ypyorm :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel teşkkürler :)

---------- Eklendi @ 20:41:07 ---------- Yazıldı @ 20:25:11 ----------

ya kardeş cezim ben xplorede c/resources apps ye dosya kopyalayamıyorum xplore ile nasıl yapmam lzm nerde hata ypyorm :D

rica ederim tel hackli olmalı ve rom patcher da bütün yamalar aktif olmalı onun dışında kopyalayamaman için bi sebep yok kardeş.

mitrefix

Üye
Benim yazılımda galiba widgetlar Z de. O yüzden olmuyo. Ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

yüklüyorum ama olmuyor ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

bendede olmuyor. Bu widgetlar sis haline getirilemez mi

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Benim yazılımda galiba widgetlar Z de. O yüzden olmuyo. Ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

yüklüyorum ama olmuyor ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

bendede olmuyor. Bu widgetlar sis haline getirilemez mi

getirilir ama çok uğraştırır çünkü bi sürü widget war tek tek uğraşmak uzun iş biraz ayrıca zaten bütün tellerde widgetler z dedir bunların bazıları telde normalde bulunmayan widgetler bi kısmıda telde bulunan widgetler. normalde tel hackliyse sis olanlardan kurduğunuz zaman sorunsuzca gelmesi lazım widgetlerin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt