Ben resource klasörüne yükleyemedim arkadaşlar yardımm ?
Selam ben başka bir yerden takvim widget'ının küçük boyutlusunu buldum, ama .mif dosyası nasıl yükleyebilirim illa flash mi lazım?
deiştirilsinmi diye sordumu? walla kardeş ben sorunsuz kullanıyorum bu yolla demek ki sen bi yerde hata yapıyosun yada telden kaynaklanıyor belle orjinalmi? sonradan yüklenen cfw lerde de sorun çıkartıyo sanırımYaptım ama olmadı xplorer ile kopyaladım oraya, yeniden başlattım bir değişiklik yok. :/
Yok sormadıbelle orjinal hack'li. Bir daha deneyeyim bari.
![]()
şöyle izah edeyim mesela bluetooth widgeti istiyorsun önce herhangi bi tane sis uzantılı bluetooh widgeti kur tele hangisi olursa farketmez daha sonra elindeki mif uzantılı dosyayı C/resource/apps buraya kopyala sen sis uzantılı kurduğun için o mif ten orada mevcut bu yüzden sana deiştirilsinmi diye soracak evet deyip teli restart yap bu sefer olacak widgetin yeni görünümüne kavuşacak garanti veriyorum
tekrar dene bakalım sonra haber ver bilelim 
onların sis i çıkmıyor kardeş yazılımın içine gömülü bu yüzden hiç bi şekilde değiştiremezsin sadece modifiyeli yazılımlar oluyo ya işte onların içine gömüp yazılımı öyle atıyolar böylece sistemin orjinal wifi widgeti böyle olmuş oluyor yani mif i alıp yazılımın içine gerekli yere gömecen sonra yazılımı çekecen başka yolu yok. aslında herşeyi yapıyolar bunu niye yapamıyolar anlamadım isteseler bence yapılmıcak bişey deil sonuçta rompatcher da c2z diye yama var z deki dosyaları c deymiş gibi gösteriyo bi sis ini yapsalar olur biter ben biraz ıkınsam yaparım bu işi diyecem ama o kadar anlamıyorum bu işlerdennajanaja bu wlan sis işini ne yapacağız kardeş..ne özelliği var ki sisleri yok acaba merak ettim..inan widgwt bölümüne sis i gelmmişş mi diye bakıyorum her gün ama yok...sis i olmuyor muymuş yoksa bu işlerle uğraşanlşar wlan widget i kaale mi almıyorlar...nedir bu olay..![]()

kardeş değiştirilsinmi diye sormadıysa sen sis olarak widget kurmamışsın demektir e kurulmamış bi şeyin mif ini atmak sadece bi işe yaramazşöyle izah edeyim mesela bluetooth widgeti istiyorsun önce herhangi bi tane sis uzantılı bluetooh widgeti kur tele hangisi olursa farketmez daha sonra elindeki mif uzantılı dosyayı C/resource/apps buraya kopyala sen sis uzantılı kurduğun için o mif ten orada mevcut bu yüzden sana deiştirilsinmi diye soracak evet deyip teli restart yap bu sefer olacak widgetin yeni görünümüne kavuşacak garanti veriyorum
tekrar dene bakalım sonra haber ver bilelim
![]()

Valla denedim, değiştirilsin mi diye de sordu ama yine olmadı. Yeniden başlatma falan hepsini de yaptım. Sanırım .sis uzantılı kurduğum widget ile şeffaf .mif uyumlu değildi. Pek anlamadım ama başka bir .sis uzantılı ile tekrar deneyeceğim bir ara, olmazsa da olmaz ne yapayım... Teşekkür ederim yardımların için.![]()
yaptım ama olmadı Bende
Mükemmel teşkkürler
---------- Eklendi @ 20:41:07 ---------- Yazıldı @ 20:25:11 ----------
ya kardeş cezim ben xplorede c/resources apps ye dosya kopyalayamıyorum xplore ile nasıl yapmam lzm nerde hata ypyorm![]()
Valla denedim, değiştirilsin mi diye de sordu ama yine olmadı. Yeniden başlatma falan hepsini de yaptım. Sanırım .sis uzantılı kurduğum widget ile şeffaf .mif uyumlu değildi. Pek anlamadım ama başka bir .sis uzantılı ile tekrar deneyeceğim bir ara, olmazsa da olmaz ne yapayım... Teşekkür ederim yardımların için.![]()
Benim yazılımda galiba widgetlar Z de. O yüzden olmuyo. Ne yapmam lazım
- - - Eklendi - - -
yüklüyorum ama olmuyor ne yapmam lazım
- - - Eklendi - - -
bendede olmuyor. Bu widgetlar sis haline getirilemez mi