Trafik kameraları yol haritaları(navigasyon gibi) cebinde hemde 3ay Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Trafik kameraları yol haritaları(navigasyon gibi) cebinde hemde 3ay Bedava
Turkcell'den bir bomba uygulama daha hemen TRAFIK yaz 1530'a gönder gelen mesajdaki bağlantıya tıklayıp herhangi bir ücret ödemeden programı telefonuna kur hemen ardından (wap ve GPRS) ayaralarınız tam olmalı! Kurduğun programa gir gideceğin yerin trafik kamerasına göz at yolunu ona göre belirle ayrıca JAVA destekli tüm telefonalra uyumlu İLK ÜÇ AY BEDAVA (programa girip ilk defa kamaraya bakdığın zaman 1kontör gider ama programı kapatana kadar defalarca bakabilirsin.):oke::oke::oke:

lliseli

lliseli

Üye
kardes denedim oluyo sağol

ycg35

ycg35

Üye
hangi iller içn geçerli bu uygulama ilk çıktığında sadece istanbuliçn gçrli diye duymuştum?

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir ben İstanbulda oturduğum için denedim ve oluyo ama galiba İstanbul için evet İstanbul için çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle ortak bir program.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
İzmirde yaşayanlar için de geçerlimi?

--------------- Ekleme ---------------

ADRES BU:
Wap adresidir.

PAPADOC

PAPADOC

Üye
teşekkürler bu aralar her şey:oke: bedava olmaya başladı

technonur

technonur

Üye
paralıya geçince hemen kapatın aksi taktirde bi kameradan 50kontörmü yer 100mü bilmem

leiche

leiche

Emekli Yönetici
herşey bedava olmaya başladı değil
önce azınıza 1 parmak bak koyuyorlar sonra 1 kavonozu onlar afiyetle iyorlar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel saol

maravuz4636

Üye
ya haklşısınız önce bedava deyip reklam kısmını gösteriyolar sonra da sülük gibi sömürüyolar...:@

pchayalet

pchayalet

Üye
slm da hani link nerde ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
slm da hani link nerde ?
Turkcell'den bir bomba uygulama daha hemen TRAFIK yaz 1530'a gönder gelen mesajdaki bağlantıya tıklayıp herhangi bir ücret ödemeden programı telefonuna kur hemen ardından (wap ve GPRS) ayaralarınız tam olmalı! Kurduğun programa gir gideceğin yerin trafik kamerasına göz at yolunu ona göre belirle ayrıca JAVA destekli tüm telefonalra uyumlu İLK ÜÇ AY BEDAVA (programa girip ilk defa kamaraya bakdığın zaman 1kontör gider ama programı kapatana kadar defalarca bakabilirsin.):oke::oke::oke: iyi oku

PAPADOC

PAPADOC

Üye
herşey bedava olmaya başladı değil
önce azınıza 1 parmak bak koyuyorlar sonra 1 kavonozu onlar afiyetle iyorlar

Yani dostum öyle şimdi bi anda 50 kontör olur aylık abonelik onu yersin sonra iptal ettirirsin

erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
Bişey değil.

'_ergin_'

'_ergin_'

Üye
saol babama söledim

sober43

Üye
Cep için bedava navigasyon programı sadece istanbul için:
http://rapidshare.com/files/211854628/istanBUL_BB.rar

burak7878

Üye
arkadaşlar bu nasıl iniyor yardımcı olun şimdiden tşkler

sweety_boy_43

Üye
arkadaşlar bu nasıl iniyor yardımcı olun şimdiden tşkler

trafik yaz 1530 a gönder.2kntre indirirsn.uygulamayı açınca trafk kameraları diye bir bôlüm var oraya tıklıyosun.ve karşna bi yazı çıkiyor''aylık 40kntre abone olunsun mu''yazyor.yani şuan bdava deil 40kntr karşlğnda 1ay bdava.daha öncdn ücretszdi

Üst Alt