Trafik bilgi yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trafik bilgi yarışması
TRAFİK BİLGİ YARIŞMASI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde çocukların trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde bilinçli yeni nesiller yetiştirmek için; “Trafiği Ne Kadar biliyoruz? Trafik Bilgi Yarışması” düzenliyor.

Yarışma, öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini, trafiğin hayatımızda ki önemini ve trafik kurallarına uymanın yaşam biçimine çevrilmesi gerekliliği yönünde etki sağlamayı hedefleniyor.

Trafik Bilgi Yarışması İstanbul geneli ilköğretim okulları 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yöneliktir. Okullar 3 asil 1 yedek öğrenciden oluşan grubunu belirleyecek ve ilçeler arası yarışmaya hak kazanan grupla yarışmaya katılacaktır. 5 Mayıs 2010 tarihinde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde yapılacak finalde de öğrenciler birincilik için yarışacaklar.

Birinci grup ödülü: 3 asil 1 yedek öğrenciye birer Lap-Top Bilgisayar ve 1 yıllık ücretsiz Sınav Dershanelerinden Eğitim
İkincilik grup ödülü: 3 asil 1 yedek öğrenciye birer Fotoğraf Makinesi ve 1 yıllık ücretsiz Sınav Dershanelerinden Eğitim
Üçüncülük grup ödülü: 3 asil 1 yedek öğrenciye birer Ipot ve 1 yıllık ücretsiz Sınav Dershanelerinden Eğitim

Dereceye giren 4,5,6 ve 7,8,9 gruplara da çeşitli hediyeler verilecektir.

KATILIM ŞARTLARI
İlköğretim Okullu 6 ve 7.sınıf öğrencileri
Başvuru tarihi 08-15 Şubat 2010-02-05
Başvuru yeri: Okul Müdürlükleri

Takipçi Satın Al

Üst Alt