Tavsiye Traffic Motorcycle - Otoyolda Hız Limitlerini Aşın! - %100 Türk Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

czkenzo

Üye
    Konu Sahibi
Traffic Motorcycle - Otoyolda Hız Limitlerini Aşın! - %100 Türk Oyunu

Merhaba Değerli Forum Kullanıcıları,

Yeni oyunumuz olan Traffic Motorcycle i sizlere tanıtmaktan onur duyarız.

Öncelikle oyunumuz %100 Türk geliştiricileri tarafından geliştirmiştir. Şuan sadece windows phone platformunda vardır.

Oyun Tanıtımı:

Traffic Motorcycle ile hız limitlerini aşın!

Traffic Motorcycle sizlere eşsiz otoyolda motor sürme deneyimini sunuyor.

3 Farklı Araç Seçeneği!

-Sport Motorcycle

-Vespa

-ATV

-ve daha fazlası yeni güncellemeler ile

Otoyolda makaslar atın,hızlanın,ön kaldırın,rampalardan atlayın,eşsiz motor sürme deneyimini yaşayın.

Traffic Motorcycleda yapmanız gereken en uzun süre otoyolda kaza yapmadan durabilmeniz.

Ben hızlı şöförüm bu hız bana yetmez diyorsanız! Ekranın herhangi biryerine dokunarak motorunuzu hızladırabilirsiniz...

Oynanış:

Hareket sensörünü kullanarak motoru yönlendirebilirsiniz.

Ekranın herhangi bir yerine tıklayarak hızınızı artırabilirsiniz.

Uzun süre yolda kalmanız ve hızınız skorunuzun artmasını sağlayacaktır.

Kazan yaptıktan sonra skorunuzla birlikte hesaplanan para ödülü kazanacaksınız. Paralarınızı biriktirerek yeni araçlar satın alabilirsiniz.

Eğer hızlıca para kazanmak istiyorsanız garajdaki free cash düğmesine tıklayarak reklam videolarını izleyerek kazanabilirsiniz.

Görseller:

Oyunu İndirmek ve Daha fazla bilgi için :

not : Oyunun geliştirilmesi ve Türk Geliştiricilerini Windows Phone platformunda destek olup daha iyi oyunların çıkması için bizim ve bizim gibilere yardımcı olmanızı rica ediyoruz oyunu satın alarak veya tanıtımına yardımcı olarak herkese teşekkürler iyi forumlar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, m542tf ve 2 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli geliştirici oyunu olduğundan, daha çok kişiye ulaşması adına WP Genel bölümüne alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzel Oyun Sabah Yüklerim :tşk:

TurboCall

TurboCall

Üye
9 tl var alsammı almasammı bilemedim.

remzi33

remzi33

Üye
Ya elinize sağlık iyi güzel de arkadaşım adı üstünde "Türk Geliştiriciler" yazdı diyorsun ama oyunun adı ingilizce. Bu nedir ya? Dilimizden bu kadar mı utanıyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına ya. İsmi yabancı olduğu için almıyorum ben !

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve drangela61
dücane

dücane

Üye
Ya elinize sağlık iyi güzel de arkadaşım adı üstünde "Türk Geliştiriciler" yazdı diyorsun ama oyunun adı ingilizce. Bu nedir ya? Dilimizden bu kadar mı utanıyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına ya. İsmi yabancı olduğu için almıyorum ben !

Oyun türk gelistiriciler tarafindan yapildi diye, ismi türkce olmak zorunda degildir. Oyun sadece türkiye marketine özel bir oyun degil, genelde tüm WP marketlerinde yer almaktadir. Durum böyle olunca uluslar arasi bir isim secmek daha dogrudur.
O yüzden türkcemizden utanmak diye bir kavram söz konusu olamaz bence

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
9 tl biraz fazla ama..yinede elinize sağlık

serverfun912

serverfun912

Üye
Ücretsiz olunca destekleyeceğim :)

MaxipmaN

Üye
9tl nedir yahu

dücane

dücane

Üye
9 tl nereden cikti, oyun 2 tl, arkadas sadece demis 9 liram var diye, acaba iki lirasina oyunu alsam mi diye, okumadan etmeden sirf konuya cevap olsun diye mesaj yaziyorsunuz

dedereis123

dedereis123

Üye

yukarda arkadaşın dediği gibi Türk oyunu diye Türkçe olması saçma olurdu . Trafik diye oyunu kaç yabancı indirir ki ? İnsanlar Adil Işık Yurt dışına açılabilmek için ADL yaptı ismini . Bu geliştirici kardeşimizde en iyisini yapmış .

komando04

komando04

Üye
Elinize sağlık teşekkürler güzele benziyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Birader Trafik Bile Türkçe Kelime Degil :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Elinize sağlık

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar ortada emek var uğraş var siz hemen yargısız infaz yapıyorsunuz.. Eline sağlık hocam, ismin İngilizce olmasında sakınca görmüyorum, sadece Türkiye pazarına ait bir oyun olsa idi (Türkçe bulmaca tarzı) o zaman derdim evet Türkçe isim olmalı diye.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
oyun kopya ama yine de uğraşmışsınız

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152

Üst Alt