Traffic Lights Toggle Pack by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sağol kardeş

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
+ burada şunu da duyurayım hafta sonu harika bi seri gelecek içinde herşey olacak tabi hiçbirinde sorun yaşamazsam ve bitirebilirsem büyük ihtimal hllederim bi günde

AHMED...

Üye
inşallah abi bekliyoruz güveniyoruz sana

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
inşallah abi bekliyoruz güveniyoruz sana

wer gaz walla çeşit çok olacak baya uğraştıracak yani tabi henüz test etmedim hepsinin düzgün görünmesi lazım hatta birazdan bikaç tane bişey test edecem nasıl görünüyo bakayım bi

Tepkiler: yaren_dede

aslında aklıma birşey geldi sen kendine yeni bir pil yap şu anda kullandığınıda bizimle paylaş zaten bunda bir sürü kişinin gözü kaldı başta ben
telefonun başına heran birşey gelebilir ona göre

not: geçen gün pm atmıştım görmedinmi yoksa görmemezliktenmi geldin???

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

sana demiştim ya bazen işte cepten giriyom maxi ye ama kotam az olduğu için sadece bakınıyom neler war die pm leri de o zaman okuyom bazan eve gelince bazılarını cvp vermeyi unutuyom senin ki de o arada kaynamış heralde

Tepkiler: yaren_dede

ok tekrar göndereyim o zaman

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ok tekrar göndereyim o zaman

bence gönderme msj ın içeriğini hatırlıyom sadece cvp vermeyi unuttum gerçekten onuda isteme aynı şey hepsi işte benden benim bu son avkonuma ait bu 3 ikonu istemeyin walla pil, şebeke gücü, arama butonu zaten tek deiştirdiğim bunlardı

asigsasi

Üye
isteyenin bi yüzü

Tepkiler: najanaja ve yaren_dede

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben güzel bi paket hazırlığı içindeyim diom siz hala aynı yerde sayıklıyosunuz daha napayım sizin için bilmem bu paket gerçekten beni çok uğraştıracak çünkü içerisinde yok yok belkide haftasonunda bitiremem bikaç gün sürebilir hepsinin sorunsuz olması için uğraşacam toggle ı test ettim o tamam sadece çıkarması kaldı paylaşıma sunduğum zaman anlıycaksınız harcadığım emeği

Tepkiler: asigsasi
Boşverin avkonu vsleri 2 gün sonra sıkılacaksınız.yeni paketleri bekleyelim biz

Tepkiler: tass_co1983 ve najanaja
Kızma kardeşim yaa. İçeriğine bakmadan sorayım dedim...

Not1: resimde yoktu diye sordum
not2: kızacaksan formu terkedeyim
not3: ben değil sen terket
not4: usta sensin çırak hep haksızdır

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kızma kardeşim yaa. İçeriğine bakmadan sorayım dedim...

Not1: resimde yoktu diye sordum
not2: kızacaksan formu terkedeyim
not3: ben değil sen terket
not4: usta sensin çırak hep haksızdır

içeriğe bakmadan nie soruyon ki artık öğrenmişsinizdir die resim koymadım dedim gibi hepsi aynı zaten onda nfc yazıyo sadece gerek duymadım resim koymaya nolmuş çıkardım mı tam set çıkarırım merak etme kardeşim sonuçta hepsine işlem yapabiliyoz benim sette eksik olmaz merak etme yaptım mı tam yaparım

asigsasi

Üye
aydın a laf yok arkadaşlar bizim için birşeyler yapıyor konuşması ve davranışları ile bize örnek oluyor burası unutmayın maxicep bir aile

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aydın a laf yok arkadaşlar bizim için birşeyler yapıyor konuşması ve davranışları ile bize örnek oluyor burası unutmayın maxicep bir aile

Harbi örnek oluyom mu teşekkür ederim kardeşim merak etmeyin herşey yolunda giderse bikaç gün içinde güzel bişeyler sunacam sizlere. umarım beğenirsiniz ki boşuna emek harcamamış olurum çünkü dedim gibi çok uğraştırıcı bi iş telefonada bol bol restart çekecez artık toggle lar sorunsuz ben beğendim belkide kendim yaptığım içindir

AHMED...

Üye
konu ne hale geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...