Trabzonun Ve Avrupanın Gözdesi :neemelo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonun Ve Avrupanın Gözdesi :neemelo
Çek futbolcu Tomas Jun'u Beşiktaş'a verdikten sonra boşalan yabancı kontenjanını yine golcü bir futbolcuyla doldurmak isteyen Trabzonspor'un gözdesi tam bir gol makinesi çıktı.

Mevsim itibariyle Kasım ayında sona eren Estonya Ligi'ni 41 golle gol kralı olarak tamamlayan TVMK Tallinn'in genç santrforu Tarmo Neemelo (23), aynı zamanda tarihe geçti. 2005 yılında Avrupa'nın en çok gol atan futbolcusu unvanını elde eden Neemelo, takımının kaydettiği 138 golün 41'ine imza attı. Krallık sıralamasında sezonu 26 golle kapayan JK Trans Narva takımının golcüsü Maksim Gruznov'a adeta fark atan 1.92'lik santrfor, geçen sezon takımının oynadığı 36 lig maçının 33'ünde forma giydi. 33 maçın 26'sında ilk 11'de sahaya çıkan ve toplam 2 bin 450 dakika forma giyen Tarmo Neemelo, buna karşılık rakip fileleri toplam 41 kez havalandırdı. Ümit Milli Takımın forması altında da mücadele eden ve son 5 maçtır Estonya A Milli Takımı'nın kadrosunda yer almayı başaran golcü futbolcu, ligde attığı 41 golün 26'sını kafayla kaydetti.

Geçen sezon gösterdiği başarıyla Avrupalı takımların gözdesi haline gelen genç oyuncu, bir süredir görüştüğü Hollanda'nın Vitesse takımıyla anlaşma sağlayamadı.


Kaynak : İHA
 


yitik savaşçı

Üye
Estonya ligi 10 takımla 36 hafta süresince oynanıyor. Herhangi iki takım, bir sezonda birbirleriyle 4 defa karşılaşıyor.
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
ii bilgi mobiloyun sagol
 

maavii

Üye
bu sefer tuttursa bari Trabzonspor....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt