Trabzonspor'da transfer harekatı başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor'da transfer harekatı başladı


[h=2]Kayseri’de oynadığı futbolla dikkat çeken Nordin Amrabat, Trabzon’un kıskacında..[/h]Kanatlarda ve forvette oynayabilen 24 yaşındaki oyuncunun, anlaşma sağlandığı takdirde Ocak ayında Bordo-Mavili takıma gelmesi bekleniyor..


Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere iki kulvarda boy gösteren Trabzonspor, kadro derinliği oluşturmaktaki kararlılığını sürdürüyor.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in takıma katkı sağlayabilecek oyuncuların transfer edilmesi için yönetime rapor sunduğu ifade edildi. Harekete geçen yöneticiler ise ilk olarak Kayserispor'da oynadığı futbolla dikkat çeken forvet ve kanatlarda oynayabilen Nordin Amrabat ismini ön plana aldı.
24 yaşındaki oyuncu için kolları sıvayan Bordo-Mavililer'i tek düşündüren konu Amrabat'ın 7milyon Euro'luk bonservis ücreti. İlk etapta Kayserispor'dan 7milyon Euro'luk bonservis ücretinde indirime gidilmesini isteyecek olan Trabzonsporlu yöneticilerin, olumlu bir yanıt aldığı takdirde Ocak ayında transferi bitirmesi bekleniyor. Bu oyuncu için Şenol Güneş'in de onay verdiği konuşulurken, yöneticiler sol ayaklı bir stoper transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.
BİRÇOK OYUNCU GÜNDEMDE
Bu arada 20 gündür Arjantin ve Brezilya'da futbolcu takip eden izleme komitesi üyelerinin Trabzon'a döndüğü ve gerekli raporları sundukları kaydedilirken, bu oyuncular üzerinde de çalışmalar yapılacağı ifade edildi. Yurt içinden ise ayrıca Eskişehirli Veysel Sarı, Alper Potuk, Ankaragücü'nün sağ beki Özgür Çek ve Galatasaray alt yapısından yetişen Ankaragücü'nde forma giyen Uğur Uçar'ın da listede yer aldığı bildirildi.
Sezon başında da transferi gündeme gelen ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle askıya alınan Antalyasporlu Uğur İnceman içinde tekrar Antalyaspor'la görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

47MaDo47
Cevap
0
Görüntüleme
334
47MaDo47
India
Cevap
5
Görüntüleme
451
clawiss
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
349
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
403
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
310
Haydar


Üst Alt