Trabzonspor'a Avusturyalı golcü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor'a Avusturyalı golcü!


Trabzonspor aradığı golcüyü Portekiz'de buldu.

Bordo mavili ekip, FC Porto takımında forma giyen Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Kulüp Başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, bugün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na görüşme yaptıklarını bildirdikleri Mark Janko'nun transferinin olumlu sonuçlandığını söyledi.
Futbolcu ve kulübüyle tüm konularda anlaşmaya vardıklarını belirten Şener, ''3 yıllık bir sözleşme yaptık. Camiaya hayırlı olsun. Forvet transferini sonuçlandırdık. Bu akşam futbolcu ile birlikte Trabzon'da olacağız'' dedi.
29 yaşındaki golcü oyuncu Avusturya Milli Takım forması da giydi. Holanda'nın Twente takımında 45 maçta 24 gol kaydeden oyuncu daha sonra FC Porto'ya transfer olmuştu.

JANKO BORSAYA BİLDİRİLDİ
Bordo-mavili ekip, Porto'nun Avusturyalı golcüsü Marc Janko'nun transferi konusunda, kulübü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

29 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, Admira Wacker'de futbola başladı. 2005'te Admira Wacker'den Red Bullu Salzburg'a transfer olan Janko, fazla forma şansı bulamadığı ilk 3 sezonun ardından 2008-09'da patlama yapmıştı. O sezon Red Bull Salzburg formasıyla 34 maçta 39 gol atan Janko, kariyerinin altın sezonunu yaşamıştı.

Ardından 1 sezon daha Salzburg'da oynayıp Twente'ye geçen Marc Janko, 2010-11 sezonunda 29 maçta 14 gol kaydetmişti. Geçen sezonun ilk yarısında Twente'de 16 maçta 10 gol ile oynayan Avusturyalı golcü, ara transfer döneminde gittiği Porto'da 10 maçta 4 gol kaydedebilmişti.

Tecrübeli golcü EURO 2012 Elemeleri'nde Avusturya milli takımıyla çıktığı 5 maçta 2 gol atma başarısını göstermişti.
 


ismail

ismail

Üye
Şükür bi golcü aldılar yaa :)
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
seneye bizde rahat olun:ehe
 
ismail

ismail

Üye
yok sözleşme devam ederken alamıyonuz anca bitince :)
Söyle fatihe altyapı yada transfer komitesi kursun :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt