Trabzonspor aradığı ismi Arjantin'de buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonspor aradığı ismi Arjantin'de buldu


[h=2]Egemen Korkmaz ayrıldıktan sonra sol ayaklı stoper ihtiyacını gideremeyen bordo-mavililer, aradığı ismi Arjantin'de buldu.[/h]
Trabzonspor bir yandan ligde ve Avrupa'da mücadelesini sürdürürken, diğer yandan transfer arayışlarına da devam ediyor. Maradona'nın keşfi 27 yaşındaki Matias Caruzzo, göz hapsine alındı. Boca'da taraftarın sevgilisi olan Caruzzo, Avrupa'ya gelmek istiyor.


İki sezon önce teknik direktör Diego Armando Maradona tarafından Arjantin Milli Takımı'na alınan ve Boca Juniors'taki istikrarlı performansıyla dikkat çeken 27 yaşındaki stoper Matias Caruzzo, bordo-mavili takımın transfer listesinde ilk sıraya yerleşti.
BİR SÜRE İZLENECEK

2006 yılından bu yana Arjantin'in üst düzey takımları Argentinos Juniors ile Boca Juniors'ta forma giyen ve bir sezonda ortalama 30-35 maç oynayan Caruzzo'nun artık Avrupa'ya açılmak istediği öğrenildi.

Bonservis bedeli yaklaşık 1.6 milyon euro olan Arjantinli stoperi bir süre daha izleyecek olan Trabzonspor yönetimi, ocak ayında Boca Juniors kulübüyle pazarlık masasına oturup transferi bitirmeye çalışacak.
TARZI LUGANO'YU ANDIRIYOR
Boca Juniors formasıyla başarılı maçlar çıkaran Matias Caruzzo, futbol tarzıyla eski Fenerbahçeli Lugano'yu anımsatıyor. Sert bir savunma anlayışına sahip olan 27 yaşındaki stoper özellikle dünyanın en büyük derbisi olarak gösterilen River Plate karşılaşmalarındaki hırslı performansıyla taraftarın gönlünü fethetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
343
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
476
jojo_va
jojo_va
Cevap
1
Görüntüleme
329
Doğuş Pertez
ismail
Cevap
3
Görüntüleme
403
phasan


Üst Alt