Trabzonda Kaos

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Trabzonda Kaos


Teknik Direktör Güneş, istifanın eşiğine geldi. Başkan Aktuğ, Güneş’i ‘Görevinin başındasın’ diyerek ikna etti. Olağanüstü toplanan yönetim, huzuru bozan futbolculara ağır para cezası ve kadro dışı bırakılması kararı aldı.

TRABZONSPOR’un deplasmanda aldığı 2-1’lik Sivasspor yenilgisi bordo mavili camiada fırtınaların kopmasına neden oldu. Karşılaşma sonrası teknik direktör Şenol Güneş’in, oyuncularıyla yaptığı veda nitelikli toplantıda ‘Yarın izin yapacaksınız. Bu izni huzur içinde geçirebilirdiniz ama sıkıntı duyacaksınız. İçiniz yansın biraz. Nerde hata yaptığınıza bakın. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum’ dediği ileri sürüldü. Teknik patronun bazı yöneticilere de, ‘Bu futbolcular mücadele adına hiçbir şey ortaya koymuyorlar.

Aldıkları parayı hakettikleri şüpheli’ diye sitem ettiği vurgulandı. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Güneş, başkan Atay Aktuğ’dan görüşme talep ederken, bordo mavili yönetim de dün olağanüstü toplandı. Yönetimin yaptığı toplantıda takımın son durumu masaya yatırıldı. Yöneticiler, özellikle ‘Bu takım iyi oynamıyor ama asıl önemlisi mücadele etmiyor. Hocaya karşı bir tavır mı var? Takımda bir sevgisizlik mi egemen? Takımda çıbanbaşı olan, futbolcuları olumsuz etkileyen birileri mi var?’ sorularının yanıtlarını aramaya çalıştı.

Görevinin başındasın

Toplantı sonrası Aktuğ’un Güneş ile görüşülmesine karar verilirken, Güneş’in raporu doğrultusunda takımın ahengini bozduğu düşünülen futbolculara hem para cezası, hem de kadro dışı bırakılması kararı alındı. Toplantı bitiminde Aktuğ, Şenol Güneş’le bir araya gelerek takım hakkında rapor istediği belirtildi. Teknik direktörün, başkana ‘Eğer sorumlu olarak görülüyorsam ve sorun bensem görevi bırakırım’ dediği, Aktuğ’un ise, Güneş’e ‘Görevinin başındasın’ dediği ifade edildi.


abuvice :off:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yok daha neler istifa falan.. :wacko:
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla Durumları Kötü deil..Bence BÖle devam edilmeli
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Trabzon'da neler oluyor yaw :wacko:
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ne istifası yaw bi maç için istifamı olurmuş şenol hoca delikanlı adam sevdiğim futbol adamlarından biridir kasın bence :eksi:
 
Caine

Caine

Üye
bence burda teknik direktörün istifası trabzonsporu dahada kötü bir yere getirecektir ki bunu hiç istemem, devam edilmesi gerekirrr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt