Trabzon'a maket kupa yapsınlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon'a maket kupa yapsınlar!


[h=2]Fenerbahçe eski yöneticisi Köksal Özbek, şampiyonluklarının masa başı kararıyla alınmak istendiğini savundu.[/h]

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı sona erdi. Fenerbahçe eski yöneticisi Köksal Özbek, şampiyonluklarının masa başı kararıyla alınmak istendiğini savundu.


Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan toplantının sonunda kürsüye bir kez daha gelen kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, Yüksek Divan Kurulu Üyelerinin görüşleri ve önerileriyle ilgili konuştu.
Özdemir, üyelerden Ali Vatan'ın, yönetim kurulundan 26 Ocak'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu'nda 58. maddeyle ilgili açık oylama yapılması yönünde kampanya başlatması şeklindeki isteği üzerine, ''TFF tüzüğünde normal olarak bu oylamanın açık olması lazım. Ancak tüzükte diyor ki 'Eğer bir önerge verilirse ve katılanlardan 1 fazla oy kapalı oy derse ' kapalıya dönülebiliyor. Bizim de görüşümüz sizinle aynıdır. Biz de açık oylama istiyoruz. Orada gerekli görüşmelerimizi yapıp, açık oylama yaptırmamız lazım. Biz de size katılıyoruz'' dedi.

Aziz Yıldırım'ın mevcut yayın ihalesi yapıldığı sırada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olduğunu hatırlatan Nihat Özdemir, ''Sayın Başkanımızın, bu ihalenin inanılmaz rakamlara çıkmasında önemli katkısı vardır. Biz kazandığımız gibi rakiplerimiz ve Süper Lig'de oynayan bütün takımlar, o ihaleden elde edilen büyük gelirden paylarını almışlardır. Gerçekten Sayın Başkanımızın, Sayın Niyago'nun dediği gibi büyük katkısı vardır. Tüm Türk futbolu adına Allah ondan razı olsun'' diye konuştu.

Özdemir, üyelerden Eli Niyago'nun Divan Kurulu toplantılarının her ay yapılarak, kendilerinin süreçle ilgili bilgilendirilmesi isteğiyle ilgili olarak da, ''Yüksek Divan Kurulu'nun aldığı her karara saygılıyız. Eğer bizden her ay toplantı istiyorlarsa, biz yönetim olarak hazırız. Bugünlerde birbirimizle konuşmaya, sizden destek ve görüş almaya gerçekten ihtiyacımız var. Onun için biz her şeye açığız'' dedi.
 


greenmile

greenmile

Üye
hamsinin bin türlü yemeği yapılıyor,biz zahmet hamsiden bir de kupa yapsınlar şunlara:D
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Herşeyin turşusunu yapıyorlar . Kupadan da turşu yapabilirler hani :D
 
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt