Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Touchwiz 5.0 [Android 4.0 Üstü]
Sponsorlu Bağlantılar
.BlueTR
Üye
7inch 1024x600 tablette denesem olurmu acaba?
olmassa nasıl geri döneceğiz?
iyi güzelde permisson u nasıl yapacaz ?
seclauncher2.apk permissions cannot be changed because the file system is read-only
dio
- - - Eklendi - - -
sorun düzelmiştir saolun buldum mount r/o yapmamışım
scandall20
Üye
tmm da permission ayarini nasil yapicaz bn o pencereye geliyorum ilk sutunun hepsini isaretliyorum 2 sutunda ilkini isaretliyorum difer ikisi bos ucuncu suyunda da hic birini isaretlemiyorum ama yine calismiyo touchwiz durdu dio cm10 4.1.2 yuklu
HalitKra99
Üye
Arkadaşlar unlock root ile rootlayip kurdum sorunsuz calisti ancak birini arayinca yada cagri gelince com.android.phone durduhatasi aliyorum lutfen yardim edin surum 4.0.4
G305305
Üye
Ben de kurdum 4.1.2 Jb au rom yüklü telefon Motorola Razr XT910 izinleri falan verdim ama maalesef durdu diyor ne yapmalıyım?
karayel90
Üye
Peki Geliştiricilerin S2 için yaptığı 4.2.2 romlarında olurmu ??
4.2.2 yüklemek istiyorum ama sırf o romlarda touchwiz 5 olmadığı için yüklemiyorum
şu anda cihazda 4.1.2 var
naruto3434
Üye
Tablette Yatay Modda Oluyor Mu Acaba ?
rtaymus07
Üye
Linkler bozulmuş bi baksan
İhtiyar007
Üye
Teşekkürler
bjkmert45
Üye
Cihazım Samsung Galaxy S3. Bu Touchwiz 5 hakkında bir sorum olacak. Öncelikle 4.1.2 sürümü arasındaki fark ne?
Şu anda Revolution HD 32.0 (4.2.2) Kullanıyorum bu touchwiz onda mevcutmu çok aradım ama kaynak bulamadım?
Ve yazmamdaki esas amacım paylaşımınız güzel ama biraz daha açıklamalar detaylı olmalı. Benim gibi yeni kullanıcılar bu işte biraz zorlanıyorlar. Örneğin Root Explorer da olması gereken ayarlar yazılmalı bizzat kendim bunu kurcalayarak buldum. Ve öncelikle Permissionslar seçeneğini ben bulamadım. Ve bundan dolayı cihazım Brick kaldı ama tekrar düzeltmeyi başardım. Yinede paylaşımınız güzel. Çok teşekkür ederim.
- - - Eklendi - - -
Ve tabiki LİNKLER ESAS SORUN.! Yenilenirse seviniriz.
abdurrahmancam
Üye
Linkler olmus
smh60
Üye
Link ölü
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
burak2012
Üye
link yenilermisiniz lütfen
AVCIUGUR
Üye