Touchwiz 5.0 [Android 4.0 Üstü]

Sponsorlu Bağlantılar

Dn@

Dn@

Üye
hocam bu Permissionslar nasıl oluyor o kısmı nasıl yapacaz benim tel s3 mini
hocam bu Permissionslar nasıl oluyor o kısmı nasıl yapacaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlk mesajda anlatıldığı gibi uygulayınız. Android dosya yöneticisinde system/app klasörüne kopyalarken yazma izinleri belirtilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: omerboz54
omerboz54

omerboz54

Üye
Saol denicem şimdi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:rica:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Denedim süper oldu kasma az ama sorun var altda bayabi kısım boş kaldı napıcam
Dpi ayarı ile düzeltebilirsin konuda anlatıldığı gibi :oke: kısa bir süre sonra bu uygulamanın farklı versiyonlarını yayınlayacam :oke:

omerboz54

omerboz54

Üye
Dpi ayarı ile düzeltebilirsin konuda anlatıldığı gibi :oke: kısa bir süre sonra bu uygulamanın farklı versiyonlarını yayınlayacam :oke:
Dpıi ayarını nasıl yapıcam yardımcı olur musun

SHS

SHS

Üye
Samsung telefon lazım di mi

dark3434

Üye
tam olarak kurulumu izleyeceğimiz yollu anlaşılır biçimde rica etsem anlatabilirmisiniz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim bildiğim touchwiz 5 S3 ile gelen Touchwiz 5.0 ve diğer adı touchwiz nature burdaki ss lere bakılırsa touchwiz 4 bu android 2.3.6 da bulunan touchwiz. Aynı zamanda s2 deki touchwiz bu konudaki ss ler.
5.0 ise budur;

omerboz54

omerboz54

Üye
Benim bildiğim touchwiz 5 S3 ile gelen Touchwiz 5.0 ve diğer adı touchwiz nature burdaki ss lere bakılırsa touchwiz 4 bu android 2.3.6 da bulunan touchwiz. Aynı zamanda s2 deki touchwiz bu konudaki ss ler.
5.0 ise budur;
Bunu zaten biliyoruz bizimkisi 5.0 olan versiyonunu telefonumusa yükletebilmek

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu eski olaması itibariyle bu sürümün üstüne bir çok launcher çıktı bu sebeble deneme şansım olmadı zaten konu sahibinin yayınladığı tarihten itibaren bir çok Touchwiz sürümü yayınlandı.

Her şekilde yapılması gerekenler ilk mesajda anlatıldığı gibidir. System/App klasöründe bulunan dosyalarla verdiğim dosyayı uyumlu ise dosya izinlerini değiştirerek değiştirilmelidir.

Uyum sorunu telefonlardaki Dpi ayarına göre değişir. Dpi için xposed veya Dpi changer kullanılabilir.

Saygılarımla.

omerboz54

omerboz54

Üye
Arkadaşlar konu eski olaması itibariyle bu sürümün üstüne bir çok launcher çıktı bu sebeble deneme şansım olmadı zaten konu sahibinin yayınladığı tarihten itibaren bir çok Touchwiz sürümü yayınlandı.

Her şekilde yapılması gerekenler ilk mesajda anlatıldığı gibidir. System/App klasöründe bulunan dosyalarla verdiğim dosyayı uyumlu ise dosya izinlerini değiştirerek değiştirilmelidir.

Uyum sorunu telefonlardaki Dpi ayarına göre değişir. Dpi için xposed veya Dpi changer kullanılabilir.

Saygılarımla.
Ben ayaradım tema süper oldu kalan herşey birbirine girdi uygulama küçük bir telin launcheri bize s4 ün touchwiz i lazım bulabilirmisin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
berk09

berk09

Üye
Cihazım not 2..4.4.2 var şuan bende bunun farkı nedir anlayamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazım not 2..4.4.2 var şuan bende bunun farkı nedir anlayamadım
Bir fark yok konuda da belirttim ilk zamanlarda çıktığı için paylaşılmıştı şu an bir çok sürümde mevcut launcher :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt