Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Touchwiz 5.0 [Android 4.0 Üstü]
Sponsorlu Bağlantılar
Dn@
Üye
hocam bu Permissionslar nasıl oluyor o kısmı nasıl yapacaz benim tel s3 mini
hocam bu Permissionslar nasıl oluyor o kısmı nasıl yapacaz
Nextman
Emekli Yönetici
İlk mesajda anlatıldığı gibi uygulayınız. Android dosya yöneticisinde system/app klasörüne kopyalarken yazma izinleri belirtilmiştir.
tam olarak kurulumu izleyeceğimiz yollu anlaşılır biçimde rica etsem anlatabilirmisiniz.
teknolojibaronu
Üye
Benim bildiğim touchwiz 5 S3 ile gelen Touchwiz 5.0 ve diğer adı touchwiz nature burdaki ss lere bakılırsa touchwiz 4 bu android 2.3.6 da bulunan touchwiz. Aynı zamanda s2 deki touchwiz bu konudaki ss ler.
5.0 ise budur;
Benim bildiğim touchwiz 5 S3 ile gelen Touchwiz 5.0 ve diğer adı touchwiz nature burdaki ss lere bakılırsa touchwiz 4 bu android 2.3.6 da bulunan touchwiz. Aynı zamanda s2 deki touchwiz bu konudaki ss ler.
5.0 ise budur;
Bunu zaten biliyoruz bizimkisi 5.0 olan versiyonunu telefonumusa yükletebilmek
Nextman
Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu eski olaması itibariyle bu sürümün üstüne bir çok launcher çıktı bu sebeble deneme şansım olmadı zaten konu sahibinin yayınladığı tarihten itibaren bir çok Touchwiz sürümü yayınlandı.
Her şekilde yapılması gerekenler ilk mesajda anlatıldığı gibidir. System/App klasöründe bulunan dosyalarla verdiğim dosyayı uyumlu ise dosya izinlerini değiştirerek değiştirilmelidir.
Uyum sorunu telefonlardaki Dpi ayarına göre değişir. Dpi için xposed veya Dpi changer kullanılabilir.
Arkadaşlar konu eski olaması itibariyle bu sürümün üstüne bir çok launcher çıktı bu sebeble deneme şansım olmadı zaten konu sahibinin yayınladığı tarihten itibaren bir çok Touchwiz sürümü yayınlandı.
Her şekilde yapılması gerekenler ilk mesajda anlatıldığı gibidir. System/App klasöründe bulunan dosyalarla verdiğim dosyayı uyumlu ise dosya izinlerini değiştirerek değiştirilmelidir.
Uyum sorunu telefonlardaki Dpi ayarına göre değişir. Dpi için xposed veya Dpi changer kullanılabilir.