Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptım ama olmuyor.bir süre bekleyip durduruyor :S (4.0.3)
prowell
Üye
Nexus'un canavar gibi tertemiz arayüzü varken Touchwiz'e kim bakar... Yandex.shell yüklemek en mantıklısı.
rustemteksoy
Üye
Samsung Galaxy Ace Plusum Var Rootlasam Olurmu Telefonum Icın Suan ICS Rom Yok hatta Hiç Rom yok :/
Telefonda:
1 Ghz SnaapDragon Tek Çekirdek işlemci
3 GB Kendı Hafızası
512 Mb Ram mı Var Ve Hala Rom bulamıyorum
Wakusei
Üye
Bende deneyeceğim birazdan teşekkürler
esokmen
Üye
teşekkürler
bilobey25
Üye
kardeşim bir sorun var. at&t skyrocket kullanıyorum. dediklerini aynen uyguladım. ics 4.0.4 yüklü. ancak kullanmak istediğimde hata veriyor. "unfortunately, TouchWiz home has stopped" çaresi var mı?
rüstem kardeşim samsung zaten o telefona orjinal jb güncellemesi vermedi mi zaten.geldıyse onu yüke gelmediyse oyle idare et jb ye geç bunlara hiç ihtiyacın olmucak
- - - Eklendi - - -
kardeş çok çok teşekkürler be
- - - Eklendi - - -
şu ana ekrandakı saat wdgetini nasıl eklicez bıde o olursa çok süper olcak
ahmet147
Üye
selam beyler lg p725 3d max var nasil root yaoabilirim root uapinca magazadaki uygulamalari ucretsiz yukleyebilecekmiyim
halittosun
Üye
Hocam Ellerine Sağlık Yaptım Mükemmel Çalışıyor Ama Ekran Ayarları Nasıl Yapılıyor Bulamadım Ekranı 5x4 Yapamadım Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim
Telefon:Alcatel Ot 995 İcs 4.0.4