badieoff Üye Touchwi3v8 in yüklenişini ve ek paketin yüklenişini anlamadım ben abi açarmısın biraz daha Dejavuex' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eski statu bar ın linki kırık guncellermısın?
Touchwi3v8 in yüklenişini ve ek paketin yüklenişini anlamadım ben abi açarmısın biraz daha Dejavuex' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Eski statu bar ın linki kırık guncellermısın?
zaggor06 Üye Hocam touchwiz3 build8i baska bi linkte verebilirmisin telefondan indiriyorum dhost tam indirmiyor dosyayi sana zahmet mediafire ye yukluyup verebilirmisin simdiden tesekkurler
Hocam touchwiz3 build8i baska bi linkte verebilirmisin telefondan indiriyorum dhost tam indirmiyor dosyayi sana zahmet mediafire ye yukluyup verebilirmisin simdiden tesekkurler
-Emre Üye zaggor06' Alıntı: Hocam touchwiz3 build8i baska bi linkte verebilirmisin telefondan indiriyorum dhost tam indirmiyor dosyayi sana zahmet mediafire ye yukluyup verebilirmisin simdiden tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Cevaplanacağını pek sanmıyorum doğrusu. Araştırın, g-wonder v2 kurun.
zaggor06' Alıntı: Hocam touchwiz3 build8i baska bi linkte verebilirmisin telefondan indiriyorum dhost tam indirmiyor dosyayi sana zahmet mediafire ye yukluyup verebilirmisin simdiden tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Cevaplanacağını pek sanmıyorum doğrusu. Araştırın, g-wonder v2 kurun.