Total Recall kullananlara bir soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bencesur

Üye
    Konu Sahibi
Total Recall kullananlara bir soru?
Arkadaşlar total recall kullanımı hakkında biraz bilgi verirmisiniz.. Ben programı kurdum çalıştırdım.. Ayar kısmından : Auto Record seçeneği All olarak seçili.. Yani gelen giden bütün çağrıları kaydetmesi lazım.. Oysa sadece gelen çağrıları kaydediyor.. telefonum N73 yazılım sürümü : 4.0747.31.0.1 acabaa telefondanmı kaynaklanıyor... yoksa programın başka bir ayarımı var..

hakialan

Üye
dostum bende n95 8 gb ye total recall 3.2.1 versiyonu mükemmel çalışıyor. telefonunla uyumlu olmasa bence çalıştırmazdı sil baştan tükle veya değişik versiyonlarını kur

selcuk_21

Üye
slm teşekkürler arkadaşım yanlız bipliyor hala acaba bir yerde yanlışmı yapıyorum epey denedeim ayarlarla ama olmadı bipleme konusunda yardımcı olursan sevinirim

jeran61

Üye
n95 görüşme kaydı için Total Recall v2.02 indirdim ****** dosyasını yükleyemedim süresi geçmiş sertifika diyor bu konuda ne yapabilirim...yardımcı olursanız sevinirim.

Adilx05

Adilx05

Üye
n95 görüşme kaydı için Total Recall v2.02 indirdim dosyasını yükleyemedim süresi geçmiş sertifika diyor bu konuda ne yapabilirim...yardımcı olursanız sevinirim.
Ya telefonu Hackiycen Yada Dosyayı İmzalıycan Yani Sertifikalandırcan İkisinide Yapaman İçin bi Ton konu Var....:oke::oke::oke::oke:

jeran61

Üye
n95 görüşme kaydı için Total Recall v2.02 indirdim programı kurdum fakat ****** dosyasını süresi geçmiş sertifika diyerek reddediyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..

Adilx05

Adilx05

Üye
n95 görüşme kaydı için Total Recall v2.02 indirdim programı kurdum fakat dosyasını süresi geçmiş sertifika diyerek reddediyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşım Cevabını Bi Üstteki Mesajda Verdim Oku Sitede Aktif Olarak Bulunursan Sertifika İstemeye Hak Kazanırsın....Maxi Cep Sertifika İşlemini Halllediyor İstediğin Programı Seritifkalayabilirsin ....:oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt