Strateji Total Conquest - Çeviri Çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Total Conquest - Çeviri Çalışması

Oyunu çevirmeye başladım ancak çok kelime ve cümle var. Yani tek kişilik çevirilecek gibi değil. Eğer çevirmeye gönüllü olan varsa konuya mesaj yazabilir. Size yollayacağım mesajdaki ingilizce kelimeleri türkçeye çeviriceksiniz. Bende bir kısmını çeviricem ve paketliycem. 3-4 Kişi çıkarsa projeye başlanılacak...

• Beğen
Tepkiler: izqiuerdos2012

adler03

Üye
Ben çeviride yardımcı olabilirim.Yalnız bana 6300 için hack sürüm lazım.1 MB'ı geçen sürümler çalışmıyor çünkü.

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Diyalogları ayarlayınca sana mesaj atarım. Hack sürümünü bulabilirsen yollarım

adler03

Üye
Tamam!

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
adler03 şunu bi dene:

Total Conquest Hack Version (240x320 s40v3). 6300 240x320 ekrandı galiba.

desparado006

desparado006

Üye

Oyunu çevirmeye başladım ancak çok kelime ve cümle var. Yani tek kişilik çevirilecek gibi değil. Eğer çevirmeye gönüllü olan varsa konuya mesaj yazabilir. Size yollayacağım mesajdaki ingilizce kelimeleri türkçeye çeviriceksiniz. Bende bir kısmını çeviricem ve paketliycem. 3-4 Kişi çıkarsa projeye başlanılacak...
bende çevirebilirim ama haftasonu çevirebilirim hafta içi pc yi açmam zor oluyo banada çeviri için bölüm atda bende çeviriyim

adler03

Üye
Gönderdiğin hack sürümü biliyorum ve 1 mb'ı geçiyor.Bir de Mr bin'in çıkardığı hack sürüm var ama onu telefondan indiremedim.

desparado006

desparado006

Üye
Gönderdiğin hack sürümü biliyorum ve 1 mb'ı geçiyor.Bir de Mr bin'in çıkardığı hack sürüm var ama onu telefondan indiremedim.
mr.bın nin hackının linkini yollarmısın ayrıca dün sana mesaj atmıştım geldimi

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
@adler03 1 mb altı bulursam yollarım.
@desparado006 Diyalogları duzenleyip atarım lınkını

adler03

Üye
Mrbin için Google'dan şu başlığa bakarsan siteye giriş yapabilirsin.Biri Vietnam diğeri ise İngiliz dilinde olacak.Anh yazılı olan ingilizce oluyor.İndiremediğim için içeriğini tam bilemiyorum.Adres şöyle:
[Game Java] Total Conquest
(GameLoft) Hacked : Game
Java

desparado006

desparado006

Üye
Mrbin için Google'dan şu başlığa bakarsan siteye giriş yapabilirsin.Biri Vietnam diğeri ise İngiliz dilinde olacak.Anh yazılı olan ingilizce oluyor.İndiremediğim için içeriğini tam bilemiyorum.Adres şöyle:
[Game Java] Total Conquest
(GameLoft) Hacked : Game
Java
dün ben sana pm yolladım geldimi

adler03

Üye
pm yoktu sanki.Yine de bir bakarım.

adler03

Üye
Mesajını okudum.Ben de telden girdiğim için sorun yaşıyorum.Yarın bilgisayardan bakmaya çalışacağım.

desparado006

desparado006

Üye
Mesajını okudum.Ben de telden girdiğim için sorun yaşıyorum.Yarın bilgisayardan bakmaya çalışacağım.
okey sana iyi geceler ben birazdan yatarım sonra hallederiz oyunu eğer sen oyunu yüklersen bana pm atarmısın bende bi indiriyip bakıyım

adler03

Üye
PM attım sana.Okursun onu.

adler03

Üye
Nasıl yani?

adler03

Üye
Haklısın.Yabancılar olmasa oyun bile indiremeyiz belki de.Ne yazık ki bizde oyun hackleyebilen biri çıkmadı.Şu sınırsız marka veren sürümü telefonuma göre yapmamışlar.Mrbin ile idare edeceğim artık.

Takipçi Satın Al

Üst Alt