Toshiba Satellite M35X-S329 Güç Ünitesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Satellite M35X-S329 Güç Ünitesi Sorunu
Arkadaşlar bilgisayarımda 3 tane durum belirten sinyal lambası bulunmakta bunlar adaptörün takılı olduğu, bilgisayarın açık olduğu ve pilin şarj olduğunu gösteren sinyal lambaları. Bilgisayarımı kullanırken batarya şarj simgesini yanmadığını farkettim ve arka kablo ile biraz uğraştığımda çıkarıp tekrar takarak vs tekrar şarj etmeye başlıyordu ancak ufak sarsıntılarla tekrar şarj sinyal lambası sönüyordu ve diğer iki sinyal lambası yanıyor. Sorunun bataryanın kablosundan kaynaklanan bir temazsızlık olarak düşündüm ancak başka bir toshiba leptopta denediğimde sorunsuz çalışıyor. Şu anda dahada kötü duruma geldi artık arkasında şarj cihazını çıkarıp takmamla ve kablo ile oynasam dahi şarj olmuyor ve bazen olduğundada bataryada aşırı bir ısınma gerçekleşiyor. Bilgisayarcıya götürmek istiyorum ama her ustada yapamıyor biliyorsunuz onu yapıyorum derken başka bir yerini kırıyor. Bana bi öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar bilgisayarımda 3 tane durum belirten sinyal lambası bulunmakta bunlar adaptörün takılı olduğu, bilgisayarın açık olduğu ve pilin şarj olduğunu gösteren sinyal lambaları. Bilgisayarımı kullanırken batarya şarj simgesini yanmadığını farkettim ve arka kablo ile biraz uğraştığımda çıkarıp tekrar takarak vs tekrar şarj etmeye başlıyordu ancak ufak sarsıntılarla tekrar şarj sinyal lambası sönüyordu ve diğer iki sinyal lambası yanıyor. Sorunun bataryanın kablosundan kaynaklanan bir temazsızlık olarak düşündüm ancak başka bir toshiba leptopta denediğimde sorunsuz çalışıyor. Şu anda dahada kötü duruma geldi artık arkasında şarj cihazını çıkarıp takmamla ve kablo ile oynasam dahi şarj olmuyor ve bazen olduğundada bataryada aşırı bir ısınma gerçekleşiyor. Bilgisayarcıya götürmek istiyorum ama her ustada yapamıyor biliyorsunuz onu yapıyorum derken başka bir yerini kırıyor. Bana bi öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim..

Eğer girişlerde sorun var ise, şarj cihazının böyle ısınması ve Laptopu şarj etmemesi gibi problemler olabilir. Onun için ilk akla gelen şarj cihazının veya bataryanın değişmesi gerektiğidir. Başka bir sarj aleti alarak deneyin. Eğer sorun güç girişlerin de ise o zaman Donanımsal problem var demektir. Ayrıca Laptopu kullanırken, adaptör takılı olmasın. Zaten Laptopun bataryası %100'lerde ise o zaman şarj cihazı da şarj etmez ve buna bağlı olarak batarya da, şarj cihazı da ısınabilir. Bataryada da sorun olabilir. Bu yüzden değişmesi gerekebilir. Şarj simgesinin de görünmesini istiyorsanız, Denetim Masası/Güç seçeneklerine gelin, buradan şarj simgesini bulun ve her zaman görev çubuğunda göstere tıklayın, uygula tamam deyin.

^^Positive^^

Üye
aynı sorun bendede vardı bataryayı değistir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...