Toshiba Satellite A660-17M Notebook Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdenkst

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba Satellite A660-17M Notebook Hakkında Herşey
Toshiba Satellite A660-17M Notebook Hakkında Herşey

A660-17M Satellite Notebook İncelemeleri:

STİL SAHİBİ, DEVRİM YARATAN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK :
Satellite A660-17M , seyahatte gerek film veya televizyon izlerken, gerek müzik dinlerken, gerek canlı ve gerçekçi oyun keyfi sürerken, gerekse günlük bilgisayar kullanımı sırasında üstün teknoloji ürünü multimedya performansı ile donatılmış en üst düzeyde HD eğlencesi, sinema ses kalitesi ve gerçek anlamda eşsiz bir görsellik talep eden kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Toshiba Bilgisayar Sistemleri, notebook portföyünün en yeni üyesi olan ve kullanıcıların multimedya ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan Satellite A660-17M modelini duyurdu. 16 inç' (40.6cm) ekrana sahip Satellite A660-17M , ince ve şık bir dış görünümle birlikte ileri multimedya ve eğlence özelliklerine sahip güçlü bir notebook arayan kullanıcıları hedefliyor.

Toshiba tarafından duyurulan yeni multimedya dostu Satellite A660-17M ile ferah bir kullanım alanına kavuşmak ve eğlenceyi üst düzeyde yaşamak mümkün. İnce ve şık dış görünümüyle birlikte multimedya ve eğlence özelliklerine sahip güçlü bir dizüstü bilgisayarı arayan kullanıcılara iyi bir alternatif olabilecek olan Satellite A660-17M , önümüzdeki ay itibariyle ülkemizde satışa sunuluyor. Dolby İleri Ses Sistemi teknolojisine sahip olan cihaz, Harman Kadron hoparlörleri ile mükemmel ses kalitesi ve 16 inçlik ekranıyla birinci sınıf bir video izleme deneyimi sunmasının yanında, üzerinde bulundurduğu Blu-ray disk oynatıcısı sayesinde Blu-ray içeriklere özgürlük kazandırıyor.

Gelişmiş multimedya özellikleri ile dikkat çeken Satellite A660-17M önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak.

Toshiba Bilgisayar Sistemleri, notebook portföyünün en yeni üyesi olan ve kullanıcıların multimedia ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan Satellite A660-17M modelini duyurdu.

16'' (40.6cm) ekrana sahip Satellite A660-17M , ince ve şık bir dış görünümle birlikte ileri multimedia ve eğlence özelliklerine sahip güçlü bir notebook arayan kullanıcıları hedefliyor. Satellite A660-17M Türkiye’de Haziran 2010 itibariyle satışa sunulacak.

Uyku modundayken bile müzik dinleyebilirsiniz
Pek çok kişi için, multimedia uygulamalarını sorunsuzca çalıştırabilmek günlük yaşamlarında bilgisayarlarından beklediklerinin başında geliyor. Satellite A660-17M sahip olduğu üstün multimedia özellikleri ve Dolby® İleri Ses Sistemi teknolojisi ile kullanıcılarına birinci sınıf bir video izleme deneyimi yaşatıyor.

Harman Kardon stereo hoparlörler canlı ve gerçek sesler sunuyor. Yeni Sleep-And-Music özelliği ise notebook uyku veya power off modunda olsa bile, eğer bir MP3 player bağlıysa müzik çalmaya devam edebiliyor.

HD içerikler hem görüntülenip hemde kaydedebileceksiniz.
Satellite A660-17M[/B ]’ün konfigürasyonuna bağlı olarak cihazda bulunan Blu-ray Disk sürücüsü sayesinde HD içerikler sadece görüntülenmekle kalmayıp çift katmanlı disk üzerinde 50 GB’a kadar veri kaydetme imkanı da sunuluyor.

Cihaz ayrıca standart tanımlı görüntüleri gerçek zamanlı olarak yüksek çözünürlük kalitesine yükselterek video izleyebilmeyi uygun fiyata yüksek kaliteye taşıyabilen Resolution+ özelliğine sahip.

Toshiba Satellite A660-17M :
Satellite A660-17M sahip olduğu üstün multimedya özellikleri ve Dolby İleri Ses Sistemi teknolojisi ile kullanıcılarına birinci sınıf bir video izleme deneyimi yaşatıyor. Harman Kardon stereo hoparlörler canlı ve gerçek sesler sunuyor. Yeni Sleep-And-Music özelliği ise notebook uyku veya power off modunda olsa bile, eğer bir MP3 player bağlıysa müzik çalmaya devam edebiliyor. Satellite A660-17M ’ün konfigürasyonuna bağlı olarak cihazda bulunan Blu-ray Disk sürücüsü sayesinde HD içerikler sadece görüntülenmekle kalmayıp çift katmanlı disk üzerinde 50 GB’a kadar veri kaydetme imkanı da sunuluyor.

Satellite A660-17M dizüstü - Multimedya :
Cihaz ayrıca standart tanımlı görüntüleri gerçek zamanlı olarak yüksek çözünürlük kalitesine yükselterek video izleyebilmeyi uygun fiyata yüksek kaliteye taşıyabilmenin keyfini sunan Resolution+ özelliğine sahip. Toshiba Media Controller kullanıcıların birbirine bağlı DLNAâ özellikli cihazlar arasında çok kolay ve hızlı şekilde fotoğraf, video ya da müzik paylaşabilmelerine imkan veriyor. Ayrıca Toshiba Media Controller – Internet Explorer eklentisi yazılımı da Satellite A660-17M üzerinde hazır yüklü bulunuyor. Bu eklenti sayesinde youtube platformu üzerine yüklenen Flash videolar herhangi bir DLNA özellikli televizyonun geniş ekranından anında görüntülenebiliyor.

Toshiba A660-17M kaliteli ekran :
Satellite A660-17M Toshiba’nın EMEA bölgesindeki Intel Wireless Display teknolojisi donanımı bulunan ilk notebook serisi olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar bu yeni teknoloji sayesinde, videoları ve müzik kliplerini kablosuz görüntüleme özellikli televizyonlarında anında görüntüleyebiliyorlar. Kablosuz görüntüleme özelliği herhangi bir Wifi bağlantısı ile kesintisiz olarak kullanılabiliyor. Satellite A660-17M ’ın ileri multimedya ve işlem özellikleri ile birlikte son derece sağlam siyah kasası, dokulu yüzeyi ve yeni seramik klavye tasarımı ile şıklığı da dikkat çekiyor.

Toshiba dizüstü bilgisayar - Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir teknoloji :
Çevreye duyarlı, sorumluluklarının bilincinde bir kurumsal vatandaş olan Toshiba’nın ürettiği notebooklar Avrupa WEEE ve RoHS yönergeleriyle tam uyumludur. Kurşun ve cıva gibi çevreye zararlı maddelerin kullanımını sınırlandırarak çevresel zararın en aza indirilmesini desteklemektedir. Ek olarak, Toshiba Eco hizmet programı güç tüketimini azaltmaya yardımcı olmaktadır. Satellite L-serisi cihazlar ENERGY STAR 5.0 sertifikasına sahip.

A660-17M Teknik Özellikleri :
ŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7
İŞLEMCİ Intel Core i5-450M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.66 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer
İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
SES ÇIKIŞI Harman Kardon
BATARYA
BATARYA SÜRESİ 3 Saat
WEBCAM
WEBCAM Var
EKRAN KARTI
EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 330M Max. 2782 MB Ekran Kartı
EKRAN ÖZELLİKLERİ
EKRAN BOYUTU 16.0" TruBrite TFT Ekran (1366 X 768)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
NETWORK
RJ45-ETHERNET 10/100
WIRELESS LAN 802.11 b/g/n
RJ11- MODEM 1
BLUETOOTH Var
ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK
DERİNLİK 254 mm
YÜKSEKLİK 28-35.6 mm
GENİŞLİK 380 mm
AĞIRLIK 2.6 Kg
ARAYÜZLER
DC-IN 1
USB 3
E-SATA 1
HDMI 1
VGA 1
IEEE 1394 Yok
KART OKUYUCU 1
EXPRESS CARD SLOT 1
MİKROFON GİRİŞİ 1
KULAKLIK ÇIKIŞI 1
PARMAK İZİ Yok
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt