Toshıba portage r700-18e ürün incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canertar

Üye
    Konu Sahibi
Toshıba portage r700-18e ürün incelemesi
TOSHIBA PORTAGE R700-18E

Bu cihazın en büyük özelliği 13.3'' segmentinde sony vaıo Z serileri gibi dvd-rw olmasına rağmen ağrılıkları 1.4 kg'dır. ufak ekran boyutu, incelik, hafiflik ve yüksek performansa sahip etkileyici bir modeldir.
Gelelim R700-18E modeline; İ7 işlemci kullanılmaktadır. portage ürünlerinin bir çoğu İ5 işlemci kullanmakta olup üst seri olarak 18E modelini piyasaya 4M önbellekle ile çıkarılmıştır. İ7-620M 2.66GHz işlemci hızına sahip, bu işlemlemciler sayessinde ram frekans hızlarıda artmaktadır(daha önceki seriler; ddr2-533,667,800MHz.. İ işlemcilerle birlikte ddr3-1066,1333,1600MHz hızlara kadar çıkabiliyorlar.)
bu serimizde 4gb ddr3-1066MHz frekans hızı bulunuyor. hard-disk olarak yeni nesil ve plakasız depolama aygıtları lanse edildiğinden artık bu tür disklerde bozuk sektör gibi olaylar söz konusu değildir. ssd hadr-disk'ler entegre çipler yoluyla daha hızlı veri akışı ve az ısınma yaparak hem uzun süre kullanım hemde yüksek veri aktarım hızlarına ulaşmaktadırlar. Bu cihazda da yeni nesil 128gb ssd bulunmakta, ekran kartı olarakta intel'in 4500MHD onboard görüntü kartı bulunuyor, ekran kartının detaylarına inmeye gerek yok çünkü bu tip cihazlardan istenen şeyler; hafif, seri ve kullanışlı olması bu yüzden ekran kartları bir nevi 2. planda kalmaktadır. Gelelim cihazın en önemli detaylarından birine:) işletim sistemi.. hepimizin bir çok notebookta istediğimiz pro işletim sistemi bu cihazda 64-bit olarak mevcuttur. Batarya süresi olarak (kullanım süresini belirtmek daha iyi olur sanırım; 4-6 saat'tir)

İŞLEMCİ: Intel Core i7-620M 2.66 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.33 GHz.) 4 MB Cache Bellek

RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB)

SABİT DİSK: 128 GB Solid State HDD

EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1696 MB

İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Professional Tr-İng

EKRAN BOYUTU: 13.3" TruBrite LED Ekran (1366 X 768)

OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer

ETHERNET: VAR(10/100/1000)

WİRELESS: 802.11 a/g/n

BLUETOOTH: VAR

AĞIRLIK: 1.4 KG

HDMI: VAR

VGA: VAR

E-SATA: VAR

KART OKUYUCU: VAR

MİK.-KULAKLIK: VAR

USB 2.0: 2 ADET

BATARYA SÜRESİ: 8.5 SAAT

WEBCAM: VAR

PARMAK İZİ: VAR

PHP:
http://www.akillifiyat.com/Product/toshiba-r700-18e-notebook-en-ucuz-fiyatlari/181102

• Beğen
Tepkiler: devils86, hervan ve sunshine_burcu

by_digi

Üye
güzel cihaz kolay taşınabilir ve işlemci yönündende oldukça performanslı fiyatlarıda ideal düşünülebilir.

34style

Üye
hem teknik özellikleri hemde kasa dizaynı olarak oldukça başarılı bir model..Fiyatınıda göz önünde bulundurmak gerekli tabii...

Bartuğ27

Üye
portege serisinde gayet güzel bir ürün.. batarya süresi ilgi çekici.
teşekkürler.

s.ozkan10

s.ozkan10

Üye
Ürünün performans açıdan incelediğimiz zaman oldukça verim aldığımızı ve fiyat konusunda da oldukça ideal bir maaliyette satışı yapan firmaların bulunuyor. Son zamanlarda araştırdığım en ilgi çeken ve aynı zamanda merak uyandıran nadir notebook modelleri arasında bulunan R700-18E, özellikleri gerçekten görülmeye değer olduğunu düşünüyorum.

sunshine_burcu

sunshine_burcu

Üye
Alabileceğiniz en avantajlı laptoplardan biri arkadaşlar bu model, yeni satın aldım en güzel yanı da olabildiğince hafif ve bataryasının uzun gitmesi;) kesinlikle tavsiye ederim..

burakwayne

Üye
Kullanıcı olarak sunshine burcuya sorum var. acaba cihazda klavye aydınlatması varmıdır. hiçbiryerde oldugu yazmıyor. bana göre klavye aydınlatması ayrıntı ama cok güzel bir özellik.

hervan

Üye
guzel tam benlikk:D

angelman31

Üye
çok hafif ve light bir yapısı var,toshibadan soft bir model

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt