Toshiba G900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakoc

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba G900
Bir cep bilgisayarı almak istiyorum. Toshiba g900 yeni bir ürün ve biraz kaba görünmesine rağmen özellikleri çok güzel. Öte yandan, ses kalitesi çok kötüymüş konuşurken ses çok kısık geliyormuş. Sizce Toshiba g900 almalı mıyım?
Ya da bana başka bir model önerebilir misiniz? Neden?

Selamlar...

deme_yaw

deme_yaw

Üye
bende düşünüyorum g900 ama hala emin değilim türkçe yok ama kullanımının kolay oldugu sölenıyor
mediamarkt da gördugum kadarıyla agır bı alet sese falan bakamadım ama toshiba olması guvenılır oldugu ızlenımı bırakıyo daha fazla bılgı sahıbı olursam paylaşırım şimdilik fiyat olarak en uygun teknosada gözukuo bıde ızmırden tıcaret yapan ereyon.com du sanırım ama oraya guvenemedıgım ıcın bişi dıyemıycem

canercnr

Üye
aldım kullanıyorum turkce yaması cıktı yuzde 90 a varan bı turkcelestırme yapılmıs cok basarılı telefon guzel sesı yeterlı (bana gore) eksıklerı cok artıları daha cok tavsıye edermıyım evet klavyesı acaıp kullanıslı bı kac eklentı programla daha kullanıslı bı hal alır.kamerası yaramaz (2mp) ama kotu degıl.hıcbıseyı olmasa bıle ekranında pıksel pıksel menuler ve yazılar olmıyan tek pda

schumici

schumici

Üye
bence çok hoş bi pda kesinlikle tavsiye ederim

Teknoloji16

Üye
g900 almak isteyenler bana mesaj atsın şuan kutusunda durmakta olan sadece 10 gün kadar kulanmış olduğum şuan kutusunda duran g900 titanyum gri var

--------------- Ekleme ---------------

takasda ederim

emreemo

emreemo

Üye
n93 takas olursa 05389494166

djrapcix

Üye
fiyatı ne kadar sahibindende g900 grantili 350 tl sen kaça satıyorsun mematimemo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt