Torrent cepte "SymTorrent"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
Torrent cepte "SymTorrent"
SymTorrent

2 yıldır gündemde olan bi proje.., konuya hakim arkadaşlar gelsinler burda bunun mantığını, ne kadar işe yaradığını, artısını eksisini bi güzel yazsınlar ..,
eğer işe yarıyorsa bizde kullanmaya başlayalım...:spr wi-fi sağolsun, beleşe download işine girelim..

symbian için bunun dışında benzer torrent yada p2p paylaşım programları varsa onlarıda yazalım.., çeşit iyidir

UndeRqRo.uNd

Üye
adres bende açılmıyor arkadaşım tekrar kontrol eder misin .

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
bende her şekilde açılıyor, kaldıki google dan programın adını aratınca sayısız yabancı kaynak çıkıyor, hatta bu kaynakların bazılarında çok kapsamlı bilgiler, orjinal sitesindekinden çok daha detaylı anlatımlar var.
benim elim kolum bağlı, ingilizceden anlamıyorum, bi zahmet siz çözüverin bu olayı...

bide burdan bak,

Exalans

Exalans

Üye
Compatible phones :

Nokia 3230
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia N70 için full sürümü

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kusura bakma ben cahilim ingilizce bilmiyorum ayrıca türküm :lol torrent ne demek ne nedir ne işe yarar ve sen bu programı gerçekten paylaşmak istiyormusun????????
benim ginbi anlamayanlar için biraz açıklık lütfen....:oku

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
Compatible phones :

Nokia 3230
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia N70 için full sürümü

torrent programın tam sürümü mü olur yaw ?! iyice kafam karıştı, bi allahın kulu da sitedeki yazıları okuyup, bu programın çalışma mantığı neymiş ne değilmiş bize anlatmıyor..

@sublieutenant

ares, limware, kazaa gibi p2p yada utorrent, bittorrent gibi torrent programlarını hiç duymadın mı..?
bilgisayara nasıl yukarda saydığım örnek programlarla mp3, film, oyun indiriyorsan symtorrent ile de cep telefonuna istediğin mp3 yada vidyoyu hatta bağlantı sağlamsa oyun, film..vb indirebileceksin...

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
evet olay aşağıda yazdığı gibi, çeviriyi yapan arkadaşa sonsuz teşekkür..:spr

SymTorrent symbian OS için yapılmış ilk "tüm özellikleri var olan" bittorent client ıdır.Aynı anda bir kaç torrent dosyasını indirebilir , upload ve download yapabilir ve bitmeyen yüklemeler yarıda kalırsa ya da uygulama kapanıp açılırsa , yüklemeler kaldığı yerden devam eder.Aynı zamanda her dosyanın istatistiklerini ve özelliklerini download sırasında görebilirsiniz. Şu anda , S60 platformunun 3üncü ve 2nci edisyonlarında çalışmaktadır.

SymTorrent ücretsiz (ve açık kaynak) bir yazılımdır.

ozgur1910

Üye
Gözünü sevem teknoloji

sublieutenant

sublieutenant

Üye
@sublieutenant

ares, limware, kazaa gibi p2p yada utorrent, bittorrent gibi torrent programlarını hiç duymadın mı..?
bilgisayara nasıl yukarda saydığım örnek programlarla mp3, film, oyun indiriyorsan symtorrent ile de cep telefonuna istediğin mp3 yada vidyoyu hatta bağlantı sağlamsa oyun, film..vb indirebileceksin...
Açıklama için teşekkürler face1tr inan bilmiyordum yaa...:spr

POWER

POWER

Üye
Konu anlaşılmıştır...Bakalım ne zaman kullanacağız...

shaggy77

shaggy77

Üye
inşallah yakında

shaggy77

shaggy77

Üye
inşallah yakında kullanılırız...

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanmaya başladım, arada b, stabilizasyon sorunu olsada çark dönüyor, aksama yok:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt