Torku Konyaspor

Sponsorlu Bağlantılar

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Konyaspor
o sene ünlenmişti
sonra yine ortalarda idi
bi ara küme düşmüştü sonra geri süperlige yükselmişti

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • YaCevap · Spor

Konyaspor Avrupa'da Yeni Boyuta Geçiyor​

Konyaspor, son yıllarda Avrupa'da özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ederek kariyerine yeni bir boyut kazandırmaya başladı. Kulübün hedefi, Avrupa'da üst turlara çıkmak ve daha prestijli turnuvalara yükselmek olarak öne çıkıyor

Konyaspor'un Avrupa Kariyeri​

• Konyaspor, geçmişte Türkiye Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarılar elde etti.
    • 2022-2023 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk kez Avrupa kupalarında yer aldı.
    • Takım, elemelerde başarılı sonuçlar alarak gruplara kadar yükseldi ve Avrupa'daki ilk büyük başarılarını yaşadı .
    • 2026 sezonunda da Avrupa Konferans Ligi'nde üst turlara çıkmayı hedefliyor
    • Gelecekteki Hedeflenen Turnuvalar
    • Konyaspor'un kısa vadeli hedefi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde elemeleri geçip gruplarda kalabilmek.
    • Uzun vadede ise UEFA Avrupa Ligi'ne yükselmek ve daha prestijli Avrupa turnuvalarında mücadele etmek isteniyor.
    • Kulüp yönetimi, finansal dayanıklılık ve kaliteli transferlerle Avrupa'da daha iyi sonuçlar almayı planlıyor
    • Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, Avrupa'da üst turlara çıkmak için yoğun bir hazırlık yürütüyor
    • Avrupa'da Konyaspor'un Yolculuğu
    • 2022-2023 sezonunda Avrupa Konferans Ligi elemelerinde başarılı bir performans sergiledi.
    • 2026 sezonunda ise Avusturya kampı ve yeni transferlerle Avrupa maçlarında daha iyi sonuçlar almaya odaklanıyor
    • Takım, hem ligde hem de Avrupa'da en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor.
    Konyaspor, Avrupa kariyerindeki başarılarıyla Türkiye futbolunun dikkatini çekmeye devam ediyor ve gelecekte daha büyük Avrupa turnuvalarına yükselmeyi hedefliyor
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre
  • Yazeka yandex ai
Mesaj birleştirildi:

Al marketten ye
İlla beleş istiyon
Yiter gari .

MAERKEK

MAERKEK

Admin
  • YaCevap · Spor

Konyaspor Avrupa'da Yeni Boyuta Geçiyor​

Konyaspor, son yıllarda Avrupa'da özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ederek kariyerine yeni bir boyut kazandırmaya başladı. Kulübün hedefi, Avrupa'da üst turlara çıkmak ve daha prestijli turnuvalara yükselmek olarak öne çıkıyor

Konyaspor'un Avrupa Kariyeri​

• Konyaspor, geçmişte Türkiye Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarılar elde etti.
    • 2022-2023 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk kez Avrupa kupalarında yer aldı.
    • Takım, elemelerde başarılı sonuçlar alarak gruplara kadar yükseldi ve Avrupa'daki ilk büyük başarılarını yaşadı .
    • 2026 sezonunda da Avrupa Konferans Ligi'nde üst turlara çıkmayı hedefliyor
    • Gelecekteki Hedeflenen Turnuvalar
    • Konyaspor'un kısa vadeli hedefi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde elemeleri geçip gruplarda kalabilmek.
    • Uzun vadede ise UEFA Avrupa Ligi'ne yükselmek ve daha prestijli Avrupa turnuvalarında mücadele etmek isteniyor.
    • Kulüp yönetimi, finansal dayanıklılık ve kaliteli transferlerle Avrupa'da daha iyi sonuçlar almayı planlıyor
    • Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, Avrupa'da üst turlara çıkmak için yoğun bir hazırlık yürütüyor
    • Avrupa'da Konyaspor'un Yolculuğu
    • 2022-2023 sezonunda Avrupa Konferans Ligi elemelerinde başarılı bir performans sergiledi.
    • 2026 sezonunda ise Avusturya kampı ve yeni transferlerle Avrupa maçlarında daha iyi sonuçlar almaya odaklanıyor
    • Takım, hem ligde hem de Avrupa'da en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor.
    Konyaspor, Avrupa kariyerindeki başarılarıyla Türkiye futbolunun dikkatini çekmeye devam ediyor ve gelecekte daha büyük Avrupa turnuvalarına yükselmeyi hedefliyor
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre
  • Yazeka yandex ai
Mesaj birleştirildi:

Al marketten ye
İlla beleş istiyon
Yiter gari .
Ben inanmam. Öyle bir yönetim kadrosu yok

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Ben inanmam. Öyle bir yönetim kadrosu yok
Yz uçmuş :)
Bu kadro genelde ya ortalarda ya da küme düşmeye yakın bi sıralamada oluyor
Sadece 1 veya 2 - 3 kez ilk 7 de olmuştu.

Futbolla neredeyse hiç aram yok
Gelişmeleri de bilmiyorum
Hangi gün ne maç var haberim bile yok.

Tesadüfen gördüm bunu da
Futbol camiasını bilenler
yorum yapsınlar diye attım
Yorumun mantıklı
:evet:

Üst Alt