Toprakumit'e son sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
inşalah konuştuğumuz gibi güzel bir kamp buluşmasıda organize ederiz

yusufucan

yusufucan

Üye
Çok GüseLL :))

xkadir61

xkadir61

Üye
kamp buluşması çok güzel olur gerçekten.:)

toprakumit

toprakumit

Üye
Olcak zaten :):):)

xkadir61

xkadir61

Üye
gelemeyecekler adına şimdiden üzülmeye başladım bile.

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben bu düşünce olmadan bile çok üzüldüm gelemeyenler için :haha:

Ozan

Ozan

Admin
Bu ne aşk maşallah .. :op:

canturgay

canturgay

Üye
wayy bee ..konu açanımız olmadı hiç böyleee...:(

:ehe:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Toprak bugün de bizim misafirimiz olacaktı ama kalıcı değilmiş Adana'da. Olsun, yine de güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum. :)

canturgay

canturgay

Üye
Toprak bugün de bizim misafirimiz olacaktı ama kalıcı değilmiş Adana'da. Olsun, yine de güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum. :)
şu an orada olması lazımm..dün 16:00 gibi konya dan ayrıldı:)

xkadir61

xkadir61

Üye
maşallah toprak, bütün iznini; maxicep'e adamış .
bütün üyeleri ziyarette bulunuyor.:)

toprakumit

toprakumit

Üye
evet Adana gezintim ve buluşmamızda çok güzeldi... Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.. Biraz talihsizlik olsada ve ben ogün biraz konuşamasamda herşey çok güzeldi... Buradan ChavRash,POWER ve İborotti ye sevgiler... Sizleri seviyorum arkadaşlar... Fotoları boş zamanımda yüklicem :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Biz de seni seviyoruz Toprak. :) Bir daha bu tarafa gelirsen iyi olur. Hem aksiliği telafi ederiz hem de Menderes'e gideriz. :)

toprakumit

toprakumit

Üye
POWER menderes dedi,sevgi adası dedi,içelim dedi... Gittik ama sadece sigara içebildik :):):)
Sizlerle tanıştığıma mutluyum. İnşallah seneye Antalya'ya buluşma hazırlarsak tabi kamp tarzı 1 haftalık... Seni ve herkesi bekliyoruz :):):) Ama Adana gurubunun gelmesini çok isterim... Bu arada Uğur 'a özürlerimi sunuyorum... Telefonla konuştuğumuz zaman araba ile ilgileniyordum.. İnşallah telefon konuşmamızıda telafi edebiliriz....

Maxicep ailesini çok seviyorum ;)

Biz de seni seviyoruz Toprak. :) Bir daha bu tarafa gelirsen iyi olur. Hem aksiliği telafi ederiz hem de Menderes'e gideriz. :)

Sevgi her zaman karşılıklıdır :):):) Bu arada aklıma ne geldi :) Bu Pizza Pizzadaki kız beni sevmedi heralde :ehe

jöly

Üye
maxicep bugüne kadar pek çok kişinin birbiriyle tanışıp dostluk kurmasına vesile olmuştur...benim de gerçek hayatta hala görüştüğüm dostlarım var küçük bir örnek defom...sizler de birbirinizi bulmuşsunuz ve gerçek olan tek şey arkadaş bulmak kolay dost bulmak zordur...birbirinizin kıymetini bilin ve dostluğunuzu daima koruyun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt