Toprakumit'e son sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Toprakumit'e son sözler
bu konunun aynınısını eskişehir buluşmasındada yazdım fakat ayrı bir konu olması gerektiği düşündüm.

bugun ayın 16sı. toprakumit bugun sabah 6:30 gibi e.şehirden ayrılmak üzere yola çıktı. ayın 7sinde burdadı yani tam 9 gün. bu kadar alışacağımı sanmıyordum. o gidince evde bir sessizlik bir boşalma oldu. her ne kadar son gün hafiften bir konu için ufaktan kırılacak gibi olsamda (kırgın değilim yanlış anlaşılmasın) şunu söylemeden edemeyeceğim hiç kimseye bu kadar kıssa zamanda güvenmedm bırakın güvenmeyi ısınamzdım bile.

not: turgay gelirken hz mevlananın bir tablosunu getirmişti soğolsun çk hoşma gitti. Toprağa söyleyeceğim şudur. mevlana öğütünün 7. maddesini hatırlıyordur. inşallah ya göründüğün gibisindir yada olduğun gibisindir.

inan sabah uyandığım ilk anda yokluğun koymaya başladı be :( bizim ev halkı adına konuşuyorum. bunları yazarken tekim ama inan seni heppimiz çok özleyeceğiz. bize geçirttiğin güzel günler için cok ama cok saol. şahin tepesi buluşma sonrası biz bize olan dart gece paçaya gitmeler sivil polis maceramız kütahya gezimiz hiç birini unutmayacağım. iyikene maxicebe girmişim ve seni tanımışım. ve iyiki turgay bana buluşma yap demiş ve sen gelmişsin. tekar söylüyorum... geldiğin ve bize çok güzel günler geçirttiğin için ayrıca bana bi dost kazandırdığın için cok cok cok cok saol kanka :op:

kankan leiche

researcher

Üye
ne guzel ....

FerreT

FerreT

Üye
Dramatic..

_KadirşinaS_

Üye
:agla

Anıl Umut

Emekli Yönetici
vay be acıklı bi veda olmuş ama olsun belki daha sonra yine gelir

mservank

mservank

Üye
bişi olmaz ya bi daha buluşursunuz Allah izin verirse

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bir daha görüşürsünüz

Ozan

Ozan

Admin
Böyle bir dostluğa ve sevgiye vesile olduğu için Maxicep' e teşekkür etmek gerek gerçenten ...:oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bunlar güzel şeyler tabi...Sizin böyle birbirinizi sevip güvenmeniz sizin kişiliğinizi yansıtır.Ne mutlu size.Umarım her daim dost kalırsınız.:agla

ouSahin

ouSahin

Üye
:) orda olamamak o dostlugu o sıcaklıgı yakından görememk çok üzücü...ama umarım başka zaman...

üzülmeyin görüşürsünüz :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Bu sözlerin için çok teşekkürler kankam... Maxicepede ayriyeten teşekkürlerimi sunuyorum. Orada geçirdiğim her saniyenin bile hatırası var.... Ben tekrardan söylüyorum bu bir veda değil bu başlangıcın konusudur va dostluğumuzun başlangıcıdır.... Sizleri çok seviyorum ve maxicep ailesinide çok seviyorum.... Çok güzel sevgiler paylaştım... Hepinize kucak dolusu sevgiler.... :op: :):):)

xkadir61

xkadir61

Üye
bende orada 3 gün geçirdim, ve sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. hepiniz harika insanlarsınız. hiç yabancılık çekmedim yanınızda. sanki 10 yıllık dost gibi davrandınız bizlere. daha ilk günden evinize bile davet ettiniz. şizlere çok minnettarım , kelimeler kifayetsiz kalıyor sizleri anlatmak için.:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende orada 3 gün geçirdim, ve sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. hepiniz harika insanlarsınız. hiç yabancılık çekmedim yanınızda. sanki 10 yıllık dost gibi davrandınız bizlere. daha ilk günden evinize bile davet ettiniz. şizlere çok minnettarım , kelimeler kifayetsiz kalıyor sizleri anlatmak için.:)

yazdığın güzel şeyler için cok saol :op:

keşke sende ümit kadar kalsaydıda bizim yaşadığımız güzel şeyleri bizle paylaşsaydın. inan cok güzel anlar geçirdik.

neyse darısı başka bir buluşmaya.
not: biz insan gibi davranan insanlara karşı insalcıl davranrız. sizler gibi efendi birilerine hürmetimiz az bile kalmıştır bence :)

xkadir61

xkadir61

Üye
yazdığın güzel şeyler için cok saol :op:

keşke sende ümit kadar kalsaydıda bizim yaşadığımız güzel şeyleri bizle paylaşsaydın. inan cok güzel anlar geçirdik.

neyse darısı başka bir buluşmaya.
not: biz insan gibi davranan insanlara karşı insalcıl davranrız. sizler gibi efendi birilerine hürmetimiz az bile kalmıştır bence :)

birdahakine toprakümit'in rekorunu kıracam. keşke birazdaha kalsaydım.:vur

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biz sana kal dedik ama işin dolayısıyla fazla ısrar edmedik.
birdahaki sefere 1 haftalık izin alırsın ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki :)
1 hafta bile yetmez sizlerin dostluğuna doyabilmek için ama . 1hafta benim için uygundur.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çalışıyorsun diye 1 hafta dedim yoksa 1 ay kalsan seviniriz zira toprağı zor bıraktık sabah 6:30da kaçtı :kop:

xkadir61

xkadir61

Üye
benim için 1 hafta ideal. biray biraz fazla olur sanki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt