toplama telefon yapmak mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
toplama telefon yapmak mümkün mü ?
arkadaşlar bilgisayarlar gibi telefonlarin da parçaları toplanıp birleştirilir mi.@omg90 kardeşim açtığın konudan aklıma geldi.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
paran varsa

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
kaç tl tutar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hiç yaptırmadım :ehe yaptıranı da görmedim bizim forumda da olacağını zannetmiyorum :ehe açıklama yeterli sanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
enew

enew

Üye
yeni moda olur :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Keske oyle bisey olsada en iyi parcalari toplayip birlestirsek :D saka maka google ya da microsoft tam hatirlamiyorum boyle bi cihaz ustunde calisiyorlar

0MG90

0MG90

Üye
Google Project Ara ile bu olabilecek ama 2015 gibi anca

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi olması gerekmiyor kendi parçaları da olur ama bunlar nerden alınacak neyle birleştirelecek

SHS

SHS

Üye
hem bilgin olacak hem paran hem zamanın :D

• Beğen
Tepkiler: Heroata

blackbatuhan

Üye
Çok rahat toplarsın. Tek sorun ona bi kasa yaptırmak yani ilk önce tasarımını yapmalısın telefonun. Ama toplaması kolay. İşlemci alırsın ona uygun bi ekran onlara uygun parçalar anten sim kartı yuvası mikrofon falan filan yazılımıda kendin içine stock androidi kurarsın aldana telefon

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
usta özelden mesaj sallar misin birkaç sorum var @blackbatuhan

abandonware

abandonware

Üye
bknz.

Archonn

Archonn

Üye

Mobil cihazların ve bileşenlerinin fabrikada üretim süreci, yazılım geliştirme,ar-ge aşamalarıyla ilgili videolar var.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
siteler için teşekkürler yarın bakacağım

Koradam

Üye
Çok rahat toplarsın. Tek sorun ona bi kasa yaptırmak yani ilk önce tasarımını yapmalısın telefonun. Ama toplaması kolay. İşlemci alırsın ona uygun bi ekran onlara uygun parçalar anten sim kartı yuvası mikrofon falan filan yazılımıda kendin içine stock androidi kurarsın aldana telefon
O kadar kolay mi sanıyorsun cidden ?
Boyle bir şey yapacak olunursa chipset MTK dan alınır anca :D

abandonware

abandonware

Üye
x cihazının sistemini y cihazına kuramıyorsun, telefonu topladıktan sonra ona nasıl bir sistem kuracaksın, kuracağın sistemi nereden portlayacaksın?

The Shadow

The Shadow

Üye
x cihazının sistemini y cihazına kuramıyorsun, telefonu topladıktan sonra ona nasıl bir sistem kuracaksın, kuracağın sistemi nereden portlayacaksın?
Cm derlersin artik :ehe Tabi bunun icin once device tree ve kernel source lazim :ehe